П’яний майор збив трьох дівчат, двом уже ампутували ноги. Людей благають про допомогу

У результаті страшної аварії постраждали троє дівчат. П’янезний майор здійснив наїзд на молодих і вродливих курсанток, одна з них – закарпатка.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Зараз двом із них уже ампутували ноги, ще в однієї важкі переломи. Чи покарають винного – невідомо, принаймні, чи відповість він за всією суворістю закону.

А тим часом людей просять фінансово допомогти дівчатам, адже грошей на лікування у рідних не вистачає.

Ось таке звернення до закарпатців опублікувало на сайті університету УжНУ:

“Шановні друзі, колеги та читачі!

Усі бачили в новинах, що 3 дні тому п’яний майор наїхав на території віськової частини на трьох дівчат, які мали намір стати військовими медиками, – йдеться у дописі. – Їх госпіталізували у тяжкому стані з переломами кінцівок. Двом з них довелося ампутувати ногу. Однією з них є випускниця нашого медичного факультету Тетяна Ніколаєва, яка цього літа успішно склала КРОК-2 та усі іспити, і отримала диплом УжНУ, планувала стати військовим терапевтом. Дівчина – взірець мужності, не впала духом, але для втілення її мрій потрібна наша допомога. Якісна реабілітація та протезування вимагають великих затрат як енергії (якої у неї точно вистачить) так і коштів. Просимо однокурсників, викладачів та усіх небайдужих підтримати Тетяну добрим словом та, при можливості, фінансово.Рахунок Сергія Ніколаєва, батька Тетяни наступний  ❗ 4149439046114439 ❗ А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост