18-річний мажор прямо на вулиці серед білого дня зґвалтував хлопчика

Дитина пригадує про події того дня зі сльозами на очах. Мати хлопчика запевняє, що син кілька ночей взагалі не спав, боявся, що однолітки над ним глузуватимуть. Вона також додає, що усе сталося посеред білого дня і шокована, як таке могло трапитись, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

За її словами, підліток гуляв із друзями, як раптом до нього підійшов чоловік і попросив допомогти поштовхати мопед. Хлопець погодився, вони відійшли у парк, де незнайомець почав викручувати йому руки, знімати штани і ґвалтувати.

Стратон прийшов додому розбитим, переляканим і все розповів батькам, а ті одразу звернулись у поліцію.

Кривдника знайшли не одразу. Навпаки, справу намагалися зам’яти. Як розповіла Софія Яцків, поки вони з чоловіком збирали гроші на захисника, батьки 18-річного ґвалтівника встигли найняти п’ятьох адвокатів, аби ті захищали в суді їхнього сина.

Мирослав живе неподалік місця, де збезчестив Стратона. Під час обшуку у нього знайшли речі, у які він був одягнений того дня.

«Так, це сталося з нашим Стратончиком. Не хочемо приховувати своєї біди з наступних міркувань. Два дні тому той же тип пробував заманити на торфи дівчат, батьки вчасно втрутилися, подзвонили в поліцію. Інформацію не поширили, нікого не попередили про педофіла на районі. Десятки дітей безтурботно гуляли, в той час як збоченець вишукував собі жертву», – написала мама хлопчика у соцмережі.

Та хлопця усе ж затримали. Районний суд Львова, де й сталося зґвалтування,  обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою на 60 діб, без права вийти на волю під заставу. Також з’ясувалося, що Мирослав – мажор. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост