Посеред ночі чоловік нещадно пошматував ножем лікарку. Уся підлога була в крові

Жахливе вбивство лікаря приголомшило нещодавно всю Україну. 43-річна Наталя Дода працювала педіатром більше 20 років. Напередодні трагедії ввечері через агресивну поведінку поліція затримала 45-річного чоловіка, батька двох дітей. Та замість поліцейського відділку небезпечного порушника доправили в лікарню з підозрою на наркотичне сп’яніння. Саме його і підозрюють у вбивстві лікаря-педіатра. Як сталося, що людина здатна на вбивство, у стані неконтрольованої агресії опинилася в лікарні без охорони? – пише газетиа «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Як з’ясували журналісти програми «Стосується кожного», у той вечір Наталія заступала на нічне чергування. Колеги кажуть, що жінка була неймовірним лікарем, неодноразово рятувала дитячі життя і нікому не відмовляла в допомозі. Уночі до лікарні доправили чоловіка з психічним розладом. Психіатр його помістив у спеціальну кімнату. Там він мав бути тимчасово, поки його не транспортують до психлікарні. Незрозуміло, чому поліціянти не одвезли його відразу до спецзакладу, а залишили агресивного чоловіка на лікарів. Хто має понести покарання за вбивство лікаря, якщо вбивця психічно хворий і неосудний? Адже правоохоронці свідомо наразили на небезпеку беззахисних пацієнтів та персонал лікарні.

Мати загиблої лікарки Світлана Глусцова каже, що трагедію пережити їй неймовірно важко. Донька була настільки відданою роботі, що могла приходити додому раз на 2-3 доби. Те, що вона так несправедливо загинула прямо на робочому місці – просто катастрофа.

«Ми не хочемо когось звинувачувати, просто хочемо дізнатися. чому її вбили?» – наголошує жінка зі сльозами відчаю на очах.

За словами матері, увечері о 22 годині вона ще розмовляла з Наталею по телефону, а о 2 годині ночі зателефонувала сусідка і попросила підійти до дверей. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост