Тепер ужгородські школярі будуть менше курити

Школу Масарика оточили батьки, їх всередину не пускають, чекають на дітей. А тим часом старші учні, які часто курять  біля під’їздів 17 і 18, або позаду школи, не мають де заховатися.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Найчастіше майбутні мами насолоджуються цигарками за метрів 25 від школи. Дітей ніхто не звинувачує, вони беруть приклад із батьків. І школа тут теж ні до чого, бо на шкідливі звички найбільше впливає саме родинне виховання. І стосується це не лише куріння, але й нездорової їжі (чіпси, кала, сухарики тощо), якою часто на перервах ласують учні, а також алкоголю, який теж вперше діти бачать вдома на столах і копіюють потім поведінку дорослих. Та й спиртне і цигарки у цілодобовому доступі… хоч офіційно підліткам їх не продають, та насправді не завжди.

Вечорами ж молодь годинами зависає в Інтернеті і опромінює себе гаджетами, замість того, щоб прогулятися перед сном на свіжому повітрі.

А потім дивує, чому в дітей слабка імунна система, чому вони хворіють, чому їх атакують різні віруси. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост