Собаки з ферми виховали порося, і воно почало вважати себе одним із них

Шелбі Мадер – фермер, який живе у Каліфорнії та займається розведенням поросят. Крім великого господарства у чоловіка живуть 5 собак різних порід. Якось він придбав на ринку кілька маленьких свинок і оселив їх у загоні, щоб підростали. Прийшовши одного дня, як зазвичай, їх погодувати, Мадер побачив, що  одного поросяти ніде не було, пише популярна на Закарпатті газета «Господарські поради».

Корисна та цікава газета для всієї сім’ї

Чоловік обшукав весь двір, намагаючись знайти зникле порося, а коли зрештою відшукав Чоудера, то дуже здивувався. Порося бігало за собаками, не відстаючи від них, і загравало з ними. Шелбі вирішив не повертати свинку назад у загін, а дозволити їй залишитися у новій компанії. І він не помилився у своєму рішенні!

Чоудер дуже швидко виріс, перетворившись на велику свиню, однак його поведінка сильно відрізнялася від поведінки свиней, які жили у загоні. Оскільки його виховувала зграя собак, порося не лише перейняло їхню поведінку, воно почало вважати самого себе псом.

Шелбі вирішив створити Чоудеру сторінки у соцмережах, де публікуються фотографії з незвичайною компанією. Порося швидко стало надзвичайно популярним, за ним тепер спостерігає величезна кількість підписників. Повний текст читай у газеті «Господарські поради». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті! Передплатний індекс 68338 ЗакарпатПост