Трьох лисенят катували, повибивали їм зуби та покалічили лапки

Понівечені  маленькі тільця, роздерта шкіра, шерсть у крові, вибиті передні зуби, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Саме такими передали лисенят волонтерці, яка вирішила викупити їх і врятувати.

 Страшний допис оприлюднила у соцмережі зоозахисниця з Дніпра Інесса Капинус.

Жінка дізналася, що трьох дитинчат-лисенят безсердечні жорстокі люди нещадно били і катували. Невідомо, яким чином потрапили тваринки до цих нелюдів, але найімовірніше, що вони вбили їхню маму і не понесли за це жодного покарання. Хоча чоловік, що передав волонтерці малюків, говорив, що лисиці передушили  його курей.

«На в’їзді в Сумську область, на одній з заправок нам передали тварин. Типовий селянин на дев’ятці, без натяку на інтелект і гуманність. Викликати поліцію в цій ситуації було безглуздо. На диких тварин не поширюється закон про жорстоке поводження. Про що говорити, коли в наших законах лисиці позначені як «шкiдліва тварина», – зазначила жінка.

За її словами, тиран катував двох лисенят-хлопчиків і одну дівчинку. Дівчинка постраждала найбільше.

«Вона найменша і найбільш понівечена, – каже Інесса. – Їй вибили зуби і по-звірячому побили за те, що вона голодна заповзла в курник і придушила курчат. Двоє її братиків виглядають краще, але дуже налякані».

Як повідомила зоозахисниця, лисичка не могла навіть ходити, тільки повзала. Наступного дня їй зробили рентген, на щастя, переломів у неї не було. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост