Як гроші на боротьбу з ковідом розтринькували наліво і направо

А чи відомо вам, що Міністерство освіти і науки отримало більше 52 млн грн для повернення коштів, сплачених за надання послуги із проведенням пробного зовнішнього незалежного оцінювання саме з грошей, які мали використовуватись на боротьбу з коронавірусом? Майже 24 млн грн із цього ж фонду отримало Міністерство юстиції. Цікаво, з якими хворобами боролися там? Із хворобою втрати пам’яті політиками перед виборцями чи із хворобою хабарництва…  а може із епідемією розкрадання грошей у державі величезною армією непотрібних чиновників? – пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

МВС отримало майже 3 млрд грн для надання додаткової доплати до заробітної плати військовослужбовцям та особам, що працюють в системі МВС.

Із ковідного фонду дали мільярд навіть Міністерству культури… нібито для для підтримки сфери культури та креативних індустрій, туризму та кіно… але ж на час карантину не проводилися ні концерти, ні будь-які багатолюдні зібрання… ні артистам період застою ніяк не компенсували, ні концертів у лікарнях перед хворими та лікарями вони не давалим.

Тож для чого так зухвало розтринькувати гроші?  Просто не вкладається у голову!

Коронавірус ще не перемогли, а фінансувати витрати вже практично немає чим. Ви собі лише уявіть що буде, коли в масове виробництво поступить вакцина від ковіду. Які чорні схеми придумають чиновники при закупівлі препаратів, як обкрадуть бюджети і як зухвало обманюватимуть людей, більшість із яких робитиме щеплення власним коштом…. а за прогнозами таке задоволення буде не з дешевих – фактично розміром в одну пенсію – 1500-2000 гривень. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост