Застала чоловіка у ліжку з матір’ю. Виявилося, що ще до знайомства зі мною вони були коханцями

Просто неймовірна історія трапилася в житті Анжеліки Чопей із Ужгорода. Вона дуже любила свого чоловіка та своїх батьків, але рідна мати стала причиною сімейного розбрату, тож зараз одночасно можуть зруйнуватися дві родини. 31-річна жінка вирішила поділитися своєю сімейною трагедією з читачами газети «ЯСНО» і попросити поради, як жити далі.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Коли сварилися, мати завжди була на боці зятя

Моя мати дуже ефектна і вродлива жінка. Вона завжди працювала керівником і доглядала за собою. Вранці, наприклад, аби привести себе в порядок. вона витрачає не менше години – зачіска, макіяж, завжди модний одяг. Так, одягатись вона вміє зі смаком. І фігура їй дозволяє.  Батько завжди пишався, що дружина в нього така симпатична і струнка. При цьому ніколи не ревнував її, довіряв у всьому.

Я красунею не була ніколи. Не можна сказати, що не дивлюся за собою, я акуратна, але не схиблена, як мама, на красі. Після пологів трохи набрала зайвих кілограмів. Думала, що треба походити в спортзал, але завжди відкладала. Потім сина віддала в садок, пішла на роботу – і часу на себе завжди не вистачало.

Я більше схожа на батька – як зовнішністю, так і характером. Тато в мене дуже добра, чесна людина. Мама ж більш власна, хитра. Я розуміла, що вона завжди маніпулювала батьком, а коли я їй щось казала, вона переконувала, що так повинна робити кожна жінка. Я хоч і не користувалася її методами, та більше зауважень їй не робила. Потім вийшла заміж за Яника. Ми почали бачитись рідко, бо батько купив нам квартиру, а до мами я приходила в гості приблизно раз на місяць.

Ще коли ми з Яником зустрічалися, мати ніби й не була проти наших стосунків, але все ж радила не поспішати зі шлюбом. Я не розуміла, чому. Вона ніби й поганого слова про нього не сказала, але якось не надто раділа за мене. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост