Харчування може впливати на смертність від коронавірусу – вчені

Учені припустили, що національні особливості харчування впливають на смертність від коронавірусної інфекції.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Спираючись на дані Університету Джона Гопкінса, дослідники з клініки Берлінського університету імені Гумбольдта з’ясували, що серед країн Європи найбільш низький рівень летальності зафіксовано в Німеччині, Австрії, Чехії, Польщі, Словаччині та Фінляндії, пише Обозреватель із посиланням на “Известия”.

Там значення не перевищує 4%. При цьому в Бельгії, Франції, Італії та Великобританії найбільш високі показники смертності – від 10%.

Учені вважають, що деякі продукти, що вживаються людьми в цих країнах, можуть впливати на рівень смертності від COVID-19.

“Продукти із сильною антиоксидантною дією або активністю проти АСЕ2, такі як сира або квашена капуста, переважно споживають в європейських країнах із низьким рівнем смертності, у Кореї і на Тайвані, і їх можна розглядати як групу з низьким рівнем смертності”, – припустили автори дослідження. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост