В Ужгороді є своя зона відчуження. ФОТО

Страшні трущоби, розвалені будівлі, гнітючий бруд і пекельний сморід. Саме таким жалюгідним жебрацьким виглядом зустрічає Ужгород гостей. Таку доісторичну картину можна побачити за 2 кілометри від кордону з Європою у сучасному місті, прямо біля транспортних воріт, неподалік автостанції та за 50 метрів від окраси міста – залізничного вокзалу.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Прямо біля тротуару розкинувся інший світ, інша реальність, інший Ужгород. Понищені споруди, жахітливі руїни, потворні останки старезних  стін, майже як у фільмах жахів. До цього варто додати гримучий коктейль із товстого шару сміття, різного мотлоху, останків людської  життєдіяльності та запаху, від якого вивертає нутрощі.

Усе знищено, понівечено, поламано. Десятки тисяч людей щоденно проходять біля цієї місцини, що нагадує зону відчуження. Там проїжджають автобуси, автомобілі і очі гостей міста одразу ж впиваються у таке, що краще було б не бачити… від чого стає моторошно і соромно. Обійти це місце не можна, треба проходити смородом і сміттєвим килимом.

Поруч – магазин-розливайка, де дехто любить остограмитись, а потім бігти в ці глухі нетрі у туалет. Але ж там живуть люди. Поміж цими кучугурами  сміття… поміж руїнами, де стіни порозвалювались і дахи попадали… 

І це – де день-два, а роки. У цьому місці нічого не робиться вже давно. Досить велика територія захаращена так, що навіть у Індії навряд чи є такі відразливі райони. І реакції з боку чиновників вже багато років ніякої. Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост