Зі спальні матері вийшов мій голий чоловік

Продовження. Початок тут.

Якось мій батько прихворів. Прихопило серце. Його забрали до лікарні. Мама не надто переймалася. Тричі на день до нього їздила і возила їсти, зустрічалася з лікарями, купувала ліки лише я. Мене дивувало, як так можна. Вона ж переконувала, що у неї на роботі якась перевірка, тож часу ні на що немає. Добре, я змирилася, прийняла все, закусила губи і вперед. Батька я дуже люблю, тому мені не важко, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Одного разу, перед тим як їхати в лікарню, я заїхала додому, аби взяти батькові деякі речі, про які він мене попросив. Ключі від квартири мала, тож тихенько відчинила двері, увійшла. З коридору я почула голоси. Мене здивувало, що мама вдома, адже перед тим я їй телефонувала, і вона переконувала, що затримається на роботі.  Голос матері я впізнала точно, але не могла зрозуміти чоловічий… Він був чомусь занадто знайомим… Голоси лунали зі спальні. Мені потрібно було саме туди… адже речі батько зберігав у шафі. Я аж розгубилася. Невже поки чоловік хворіє, вона завела собі коханця? Страшна здогадка закралася в думки, мене аж кинуло в жар.

І тої ж миті двері спальні відчинилися – і звідти вийшов голий чоловік.

Господи! Та то ж мій Яник!

Я остовпіла.

Слідом за ним вийшла мати… Також гола.

Ми всі втратили дар мови і довго не могли вимовити ні слова.

«Це не те, що ти подумала!» – раптом першою заговорила мати.

Він же мовчав і лише кліпав очима. Я розплакалась і вибігла з квартири.  Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост