Мешканці Тячівщини волають по допомогу! Головна дорога як решето

Мешканці села Красна, що на Тячівщині, обурені аварійним станом головної дороги через село. Суцільні ями, калюжі у дощ, ні пройти – ні проїхати. Такі страхітливі автошляхи за кілька кілометрів від кордону з Європою – це немислимо!

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Закарпаття ж – головні транспортні ворота з ЄС до України! Як сюди вкладатимуть інвестиції, як розвиватиметься бізнес, туризм із таким танкодромом?

Сільська голова села Красна звернулася до голови Закарпатської ОДА Олексія  Петрова з проханням допомогти відремонтувати автошлях, адже зараз у країні широко рекламується ідея «Великого будівництва», тож невже воно не дійде до Тячіщини?

«Вкрай розбита дорога є суттєвою причиною для зменшення інвестиційної привабливості нашого гірського регіону Тячівщини, значною перешкодою для розвитку підприємництва та туризму, – пише Марія Носа. – Тривогу викликає те, що з цієї причини виходять з ладу транспортні засоби, стає неможливим своєчасне надання медичної допомоги населенню. У попередні роки уже до початку травня проводився поточний дрібний ремонт в с. Красна, а в цьому році і досі цього не зроблено. Все, що відремонтовано в с. Красна, відремонтовано до 2019 року».

Мешканці Тячівщини сподіваються, що їхні слова будуть почутими, що голова ОДА зреагує на звернення і дорогу обласного значення таки відремонтують. Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост