В Ужгороді чоловік потрощив 10 автівок і пасажирський автобус. Кажуть, під дією наркотиків

Чоловік, попередньо у стані наркотичного сп‘яніння, трощив скло та стрибав на автомобілях аж поки його не затримали працівники патрульної поліції, що прибули на місце.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

В Ужгороді неадекватний чоловік за 15 хвилин розтрощив близько 10 автомобілів та автобус. Усе сталося сьогодні, 9 вересня, близько 12-ї години на вулиці Заньковецької. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у своєму Телеграм-каналі.

Чоловік, попередньо у стані наркотичного сп’яніння, трощив скло та стрибав на автомобілях аж поки його не затримали працівники патрульної поліції, що прибули на місце. Його доставити у міськвідділ поліції, а власники авто разом із слідчими фіксують порушення та оцінюють збитки. 

“Я їхала вулицею і спочатку подумала, що чоловік планує перейти дорогу – я його пропускала, але він із розгону стрибнув на капот мого авто та ногами почав ногами вибивати лобове скло”, – розповіла одна із постраждалих водійок Віра.

 Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост