Дитина вилила на себе клей для нігтів. Довелося робити пересадку шкіри, а шрами залишаться на все життя

32-річна мама залишила 18-місячного сина одного в кімнаті, поки винесла з квартири сміття. Її не було поруч із дитиною буквально кілька хвилин. Але цього виявилось достатньо для того, щоб трапилось нещастя. Хлопчик зняв з полиці клей для нігтів, розкрутив його і вилив на себе, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

«Син плакав. Опіки були дуже глибокими. Фактично він був навіть не сам, а з моїм батьком. Дід лише на секунду повернувся  спиною, як малий вхопив клей і вилив собі на руку, – каже Лора Такер, мама хлопчика.

Промивання водою нічого не дало, дитину довелося доправляти до лікарні. Тим більше що жінка не знала, чи син не випив того клею. Малюк отримав хімічні опіки третього ступеня і потребував шкірної  трансплантації – хірурги видалили шкіру з сідниць та перенесли на ліву руку.

На щастя, малюку дозволили повернутися додому відразу після процедури. Однак шрами на його руці залишаться назавжди.

Розгнівана Лора звернулася до компанії-виробника з претензіями, та їй запропонували усього мізерну грошову компенсацію, запевнивши, що виробництво клею відповідає усім стандартам ЄС. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост