Закарпатка померла, ожила і пригадала попереднє життя

• Під час операції бачила зверху своє тіло

• Після воскресіння пригадала всі деталі у морзі

• Після повернення з того світу почала грати на гітарі, хоча раніше цього не вміла

Закарпатка Камілла Ковач після операції на щитовидній залозі пережила клінічну смерть. Вона з висоти бачила власне тіло, лікарів, які намагалися його повернути до життя, операційну… коридор лікарні, а потім морг. Оперували її 20 років тому у Тернополі. У коридорі на неї чекала двоюрідна сестра, якій медики і повідомили страшну новину про те, що жінки не стало. Як вона прийшла до тями, не пам’ятає, зате запевняє, що згадала своє попереднє життя… і вона тоді була виноробом, жила у Іспанії. Тож що це? Галюцинації? Реальні спогади? Сон, у який жінка повірила? Чи існує переродження? І що відбувається з нами після смерті? Це нині і з’ясовуватиме газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Чоловік зраджував і вирішив отруїти

Камілла каже, що не бачила довгого світлого коридору, який нині вважається символом переходу від життя до смерті і який описує багато хто з тих, кому поталанило повернутись… Не бачила жінка і ангелів чи покійних родичів. Не бачила ні пекла, ні раю… Взагалі до тієї події не була віруючою людиною і жодного разу не була у церкві. Натомість у неї відкрилася пам’ять попереднього життя – і вона зрозуміла, що вже проходила через таке. Каже, що тоді так само задихалася… але від отрути.

«Мені дали наркоз і ввели у сон. Він був не таким,  як звичайно вночі. З одного боку, я усвідомлювала, що сплю, а з іншого – мені снилося, що я тону у морі… У цьому житті я ніколи не була на морі, жодного разу, але уві сні все було неймовірно реальним… до мене почала повертатися пам’ять… я задихалася і перед моїми очима пропливали картини мого минулого… Я розуміла, що живу у Іспанії, що мій чоловік мене не любить, у нього є коханка, і він намагається мене позбутися… потім він дає мені випити вина з отрутою, і я помираю… У той час моя уява знову переноситься до моря і я занурююсь під воду, тону… Можливо, це також були згадки якогось із минулих життів. Однак після цього я побачила перед собою темряву… а за мить – яскраве світло. Придивилася – то була лампа в операційній. І тоді я помітила власне тіло, яке лежало безпорадно внизу. Я сіла на карниз і дивилася на все звідти. На вікні були білі шторки, і я внизу була такою змученою. Лікарі бігали… кричали, що мене втратили, потім мене повезли в морг. Я пам’ятаю все там до деталей. Я обдивилася кожен куточок. Потім я вийшла в коридор. Там безпорадно ридала моя двоюрідна сестра. Мені стало її дуже шкода. І хоча до того часу я відчувала дивовижну легкість і мене переповнювали дуже приємні емоції, коли помітила страждання сестри,  захотіла повернутися», – каже Каміла. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

One thought on “Закарпатка померла, ожила і пригадала попереднє життя

  • 09.09.2020 at 05:50
    Permalink

    Це унікальний випадок!

Comments are closed.