Мати порадила моєму чоловікові знайти дівчину, одружитись і обіцяла продовжити зустрічатись

Продовження. Початок тут.

Я сіла в машину і навіть не знала, куди їхати. Думки сплутались… я відчувала, що зраджена подвійно. Було боляче і за батька, який нічого не знав і якому через хворе серце я не могла нічого розповісти, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Я поїхала в ліс за містом, аби просто побути наодинці і дати волю сльозам. Повертатись додому не хотілося. Бачити чоловіка після всього не було бажання. Ще більше я боялася, як на все зреагує син, адже з Яником я мала твердий намір розлучитися. Денису тільки 4 роки, для правди він ще занадто малий.

Раптом почала надзвонювати мати. Я відбивала дзвінки. Слухати її виправдання не збиралася, адже знала, що вона все одно брехатиме. Я ж на власні очі бачила їх обох. Що тут можна ще придумати. Та вона примудрилася! Навчила Яника, що мені казати.

Увечері я забрала сина з садочка і приїхала додому, аби спакувати речі чоловіка і виставити його за поріг. На мій подив, він був вдома і вже чекав на мене. Аби син не слухав наші скандали, я відвела його до сусідки.  Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост