Стала ворогом для власного сина, бо прихистила онука

Ніколи б не подумала, що доживу до от такого

Ніколи не думала, що мені доведеться забирати свого онука у власного сина. Він бачити малюка не хоче. Звичайно, для цього є свої причини, адже моя невістка пішла у засвіти під час появи малюка на світ. З цієї ж причини і свати не хочуть бачити малого.
Найприкріше в цьому те, що після того як я забрала онука до себе, син став менше розмовляти зі мною. За його словами, я зрадила його. Я можу зрозуміти його почуття, але я також не можу просто віддати бідне дитя на волю долі. Ну як я можу віддати дитя до дитбудинку. Сину він не потрібен, як і батькам невістки. Лиш я і можу йому дати свою любов, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Читай свіжесенькі ПОРАДИ

Не буду заперечувати, що в моєму віці це не просто. Я намагалася домовитися з батьками невістки про спільне виховання, але марно. Вони кажуть, що він їм  не потрібен. Цілком очевидно: він ніколи не стане для них онуком.

Однак ось що гнітить найбільше: його потрібно буде водити в школу, як мого сина, а також виховувати. Мені потрібно буде розповісти йому про ставлення до нього в родині, щоб він все зрозумів. Пояснити той факт, що він не потрібен власному батькові і те, чому у нього немає матері. Все це дуже важко, я просто не готова.

Мої подруги розуміють мою ситуацію і кажуть, що можуть допомогти в деяких аспектах. Проте сподіватися тільки на них я не можу. Адже вони теж у віці і теж не всі здорові.

Якщо говорити про те, як ми зараз живемо, то все відносно непогано. Йому тільки три роки,  він мало що розуміє. Не буду приховувати, що його спокійний характер має вирішальне значення. Дивлячись на малюків, які носяться і влаштовують істерики, я дякую Богу, що у мене онук не має таких проблем. Повний текст читай у газеті ПОРАДИ. Купи газету ПОРАДИ у кіоску або передплати на своїй пошті! Індекс 91145