У собаку стріляли 70 разів. Усе її тіло було в кулях, вона осліпла та втратила вухо

Брудна білошерста собачка у спеку лежала прикутою до дротяного ящика. У неї був роздутий живіт, бо вона очікувала цуценят, але не могла піти пошукати їжу. Що ще гірше, собака не мала уявлення, де вона знаходиться, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Її очі, колись прекрасного осіннього відтінку – оранжево-коричневі, були повністю закриті, склеєні інфекцією, яка їх уразила.

У якийсь момент її щелепу було зламано, а ліве вухо жорстоко відрубане, від нього залишився лише шматок покритого хутром хряща. У її тілі було багато крихітних куль… все боліло.

У Лівані бачити собаку в поганому стані нормально. Але Меггі врятував чоловік на ім’я Хуссейн, який керує притулком для собак.

Йому зателефонував друг, який повідомив, що знайшов тварину, з якою жорстоко поводились, вона потребує допомоги. Меггі була голодною, вагітною і пораненою.  Хто її обстріляв – ніхто не знав. Хусейн забрав собаку і посадив на ланцюг, аби не втекла. Але він зіткнувся з жахливою проблемою. Чоловік знав: коли собака народить, ніхто не захоче забрати цуценят.

Тож він прийняв рішення – перервати вагітність. Також Меггі стерилізували. Хуссейн відвіз її до ветеринара, де їй дали антибіотики, щоб вбити інфекцію, що зруйнувала очні яблука. Він знав, що пізніше її доведеться оперувати, але на оплату лікування у чоловіка не було грошей. Однак дати загинути Меггі він не міг. Хусейн опублікував у декількох групах в Facebook прохання про допомогу. На щастя, допис побачила українка Роксана, що зараз живе у Великобританії. У жінки вже була одна врятована собака з Лівану, тож вона вирішила забрати і Меггі. Необхідну суму їй допомогли зібрати зоозахисники. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

2 thoughts on “У собаку стріляли 70 разів. Усе її тіло було в кулях, вона осліпла та втратила вухо

  • 15.09.2020 at 08:09
    Permalink

    Бідний песик!

  • 15.09.2020 at 08:09
    Permalink

    Ужас!!!!!

Comments are closed.