Петров прокоментував, що думає про майбутнє Ужгородської дитячої залізниці

“Ужгородська дитяча залізниця. Бачив, що ви мене теґаєте у своїх постах, створюєте петиції, ця тема болить, – зазначив Олексій Петров.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Найголовніше – дитяча вузькоколійка повинна розвиватися, а не бути просто потягом, який курсує з точки «А» у точку «Б», повідомляє пресслужба Закарпатської ОДА.

Переведення її з державної в комунальну власність – проблеми не вирішить. Ми лише розтягнемо стагнацію вузькоколійки. Щоб запустити на повну цей об’єкт, який може працювати цілорічно, а не лише три місяці влітку, потрібну відкривати нові атракції, влаштувати акції, працювати із туристами, рекламувати себе. Так працюють туристичні залізниці у всьому світі і користуються великою популярність.

Визначив наступні кроки, яким чином перетворити Ужгородську дитячу залізницю у “місце паломництва” фанатів залізниць:

Звернувся із листом до голови правління АТ «Українська залізниця» Володимира Жмака розглянути подальший розвиток дитячої вузькоколійки в умовах державно-приватного партнерства.

Запросив на Закарпаття експерта Піотра Хенріка Млодзяна, який реанімовує подібні об’єкти у Польщі. Його візит планується на кінець тижня.

Уже зараз ведемо переговори із потенційними інвесторами.

Це шлях до розвитку та успіху, а не перекидання важкого тягаря з одного бюджету на інший.

Про результати повідомлю вже найближчим часом.” Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост