Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №37

Діти-алкаші закарпатських політиків

Аварії, алкоголь, наркотики, зґвалтування: що витворяють розбещені діти чиновників

Діти відомих політиків та чиновників часто розтринькують батьківські гроші на непристойні розваги, вживають алкоголь, наркотики, спускають сімейний капітал на свої примхи. Часто їм усе легко сходить із рук через зв’язки батьків, тож вони відчувають безкарність і не бояться відповідальності. Батьки ж прикривають своїх зіпсованих діточок, дають хабарі, якщо справа вже надто набула розголосу, аби вони уникли  правосуддя. І таких справ стає все більше і більше.   Закарпатські мажори не виняток. Важаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Чому закарпатські політики зливають американським корпораціям тисячі доларів

Що не кажіть, а закарпатським політикам, міським головам та чиновникам подобається бачити свої обличчя  на інформаційному сміттєзвалищі обличчя серед порнографії та п’яниць

Вонищедро розтринькують гроші перед виборами, при цьому не роблячи щось корисне для рідного краю, а бездумно фінансуючи американські корпорації. Цікаво, але вони не підтримують українське і їм байдуже, кому платити, головне, аби їхні обличчя побачило якомога більше людей! На своїх фото у соціальних мережах вони проповідують велику любов до рідного міста, до області, позують із прапорами в руках, а за рекламу платять шалені гроші платформам, що розташовані у США. Це – передусім  Фейсбук, Ютуб та Інстаграм. Розраховуються вони за покази доларами…  Невже вони їх купують із зарплат, які отримують у гривнях? Повний текст читай у газеті ЯСНО.

В Ужгороді на очах розсипається унікальна старовинна синагога

Навіть фашисти і комуністи не знищили її, а сучасні чиновники дозволяють розвалитися

Облуплені стіни, з яких відпадають цеглини та штукатурка, занедбаний, а колись дуже гарний  фундамент, із якого проростає трава, величезні вікна з колонами, із яких відвалюються цілі шматки бетону… Ніби хтось великими кувалдами навмисне відбиває фрагменти колись фантастичної краси стін, над оздобленням яких працювали найкращі спеціалісти Австрії.

Просто жалюгідна картина та страхітливе видовище! Більше того, збоку територія обгороджена потворною примітивною металевою огорожею із попереджувальним написом «Обережно! Небезпечна зона!», щоб людям на падали на голову уламки фасаду, що руйнується прямо на очах. Таке враження, що це якийсь високовольтний трансформатор, де тих, хто наблизиться, може вбити струмом… Шокуючі подробиці у газеті ЯСНО.

Як живеться українці, яка одна з 55 мільйонів народила одразу п’ятьох дітей

Її покинув чоловік, але не полишає надія і добрі люди

Оксана Кобелецька з Одеси – єдина в Україні жінка, яка народила одночасно п’ятьох дітей. Таке унікальне диво без штучного запліднення буває надзвичайно рідко: один випадок з 55 мільйонів.

Це сталося 24 червня 2016 року. На той час у жінки вже була трирічна Аліса. Родина думала про сина, але щоб народилися одразу три сини і дві доньки…  таке – і помислити не могла. Лiкарі пропонували одеситці зробити рeдyкцiю (зменшення кількості плoдів) та навіть aбopт, однак вона відмовилася і вирішила виносити всіх діток. Малюків назвали Дар’я, Олександра, Денис, Владислав і Давид. Дітлахи провели два місяці в пологовому будинку. Народилися вони з дуже маленькою вагою , дівчата 1100 грамів, а хлопчики – 1800 грамів. Як зараз живеться жінці – дізнайся у газеті ЯСНО.

Біля унікальному замку, побудованому за астрономічним принципом, є джерело молодості

А ще там живе чорний привид колишньої господині

Один з наймолодших замків України, який зберігся до сьогодні вражає стилем та вишуканою красою. Замок Шенборн розташований в селі Карпати, що в Мукачівському районі Закарпаття. Був заснований в 1890 році як мисливський будиночок, а також як резиденція для графа Шенборна. А чи знаєте ви, що там є свій привид – дружини колишнього володаря, а також чудернацька люстра, довкола якої досі ходять легенди.

Сьогодні газета «ЯСНО» здійснить екскурсію у це унікальне місце і розкриє вам таємниці казкового палацу.

Медсестра врятувала однооке кошеня від смерті

Дівчина не планувала заводити кота, хоча дуже любить тварин. Та дізнавшись про Крикета, її серце не витримало. Заводчик збирався приспати його, бо знав, що його ніхто не купить.  Кошеня народилося з низкою важких вроджених вад розвитку, включаючи відсутність ока, щілину на губі та криву щелепу. Медсестра закохалася у котика з першого погляду. Повний текст читай у газеті ЯСНО.

Мама-гуска взяла під своє крило аж 47 малюків

Відпочиваючи на річці, чоловік постійно спостерігав за однією гускою.

Кожного разу вона вела за собою все більше і більше дітей.

Вперше у цієї птахи біло всього 16 малюків. Майк Діґаут зробив фотографію і через кілька днів повернувся, щоб побачити, чи зможе ще раз знайти цю милу сім’ю. Та він не лише побачив турботливу матусю-гуску та її дитинчат, але й виявив дещо неймовірне. Гусенят було у рази більше. За гускою пленталась ціла колона малюків. Очі розбігалися від їхньої кількості. Чоловік порахував і шокувався! Гусенят було аж 47! Більше – у газеті ЯСНО.

Триметровий гадище упав із неба і приземлився в саду молодої мами

Шокована  жінка зателефонувала у поліцію, коли виявила в саду довжелезного гадища. Вона саме відкрила вікно, аби провітрити кімнату, аж побачила дещо неймовірне… Жінка не на жарт перелякалась,  адже в саду бавилась її шестирічна донька та десятимісячний син.

У жінки було величезне потрясіння, адже пітон просто звалився з неба і при цьому був гігантським – близько трьох метрів у довжину. Що було далі – читай у газеті ЯСНО.

Після нападу оси вбили 5-річного, а 62-річна бабуся ледве вижила

Напад ос вбив 5-річного хлопчика, а його бабусю довелося госпіталізувати після того, як розлючені комахи  їх покусали.

Хлопчик різав листя з дерева, щоб 62-річна бабуся могла побудувати курник. Але день набув трагічного повороту, коли жінка з дитиною натрапили на осине гніздо. Комахи одразу ж почали їх атакувати. Далі – у газеті ЯСНО.

На фермі працівники вбивали поросят, розбиваючи їм голови об бетонну підлогу

Жахливі кадри прихованої зйомки  показують, як працівник свиноферми б’є поросят об бетонну підлогу, а інших кидають у металеві клітки, коли інспектори розпочинають працювати.

На фермі за скаргами зоозахисників провели розслідування. Люди стверджували, зняли працівника фермерського господарства, який убивав поросят, нещадно  б’ючи їх об підлогу.

Інцидент трапився у Великобританії. На відео також видно, як працівники відсікають хвости поросятам, не знеболюючи їх і виривають свиням зуби за допомогою плоскогубців. Потім поросят викидали в прохід і вони вигиналися від болю. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік знайшов на дорозі собаку зі зворушливою запискою і розплакався

Житель малайзійського міста Іпох Лайонел Віталінгам врятував від загибелі на жвавій трасі невелику собаку породи голдендудль на ім’я  імені Сиггі. На її нашийнику була прив’язана записка, залишена минулим господарем. Лист настільки зворушив чоловіка, що він розплакався. Що в відбувалося далі? Про це – у газеті ЯСНО.

30-річна жінка не могла завагітніти і коли з раком потрапила до лікарні, з’ясувалося, що вона – чоловік

Нещасна жінка роками намагалася народити дитину з чоловіком, але нещодавнє обстеження виявило, чому вона не змогла – у неї яєчка, а не яєчники

Нещодавно під час візиту до лікарні медики зробили шокуюче зізнання – їхня пацієнтка фактично є чоловіком.

Поступила на обстеження жінка з незрозумілими болями в животі. Після тестів виявилося, що у неї є «сліпа піхва», що означає дуже короткий вагінальний прохід. Їй вирішили провести тест на каріотип, який виявив, що і неї хромосоми XY (чоловічої статі), а не XX (жіночої). Більше вражаючих деталій – у газеті ЯСНО.

У чоловіка відпав статевий орган. Йому виростили новий – на руці

Через потрапляння інфекції у 2014 році у чоловіка відпав пеніс і він викинув його у смітник.

Лікарі вирішили виростити 45-річному пацієнтові новий статевий орган – на руці.

Він попросив його зробити більшим за попередній на два сантиметри.

Чоловік лагідно називає новий член «Мій Джиммі».

Батько двох дітей розповів, що у 2014 році через тривале інфекційне захворювання промежини його статевий орган почорнів, а потім просто відвалився. Після цього він став затворником, почав уникати жінок і зловживати алкоголем. Аж поки не почув про пілотну програму, яку проводили в рамках наукового експерименту. Далі – у газеті ЯСНО.

У жінки, в якої не було жодного прищика, після прийому протизаплідних таблеток усе обличчя вкрилося гігантськими гнійними набряками

Вона навіть втратила зір

Більшу частину підліткового віку у Міни була чиста шкіра,  тому раптова зміна була для неї справжнім шоком.

Вона почала приймати протизаплідні таблетки в 2018 році, і прищі не були зазначені як побічний ефект. Все почалося з декількох слабких прищиків, але кілька місяців по тому дівчина вже страждала від хворобливих кіст, набряку обличчя і стану, що викликає почервоніння шкіри. Що було далі – читай у газеті ЯСНО.

Пенсіонер з тисячами пухлин, що покривають його тіло, каже, що з ним поводяться гірше, ніж з бездомними тваринами

У 65-річного чоловіка чотири великих пухлини, а також тисячі дрібних. Причиною такої аномалії вважають рідкісне генетичне захворювання нейрофіброматоз, при якому порушується ріст клітин нервової системи і з’являються пухлини, утворені нервової тканиною.

Дівакар Бізой – колишній фермер, який живе в індійському селі. Перші невеликі грудочки на тілі Дівакар з’явилися 15 років тому і істотно поширилися всього за кілька місяців. Через жорстокі насмішки сусідів літня людина змушена носити на обличчі Балаклаву. За його словами, з ним поводяться «гірше, ніж з бездомними тваринами. Більше – у газеті ЯСНО.

15-річний хлопець товк дідуся молотком, а потім зарізав його, щоб виставити фото звірства у Інтернеті

• Також підліток мало не звів зі світу рідну бабусю

• Готувався вбити ще 7 рідних

• На злочин наважився після перегляду страшних відео у соцмережах

У декого захоплення соцмережами доходить до абсурду. Погано, коли зависають у Інтернеті діти. Багатьом це ламає психіку. Підтвердженням став нещодавній випадок, який шокував навіть бувалих правоохоронців.

15-річний хлопчина жорстоко вбив свого діда, а фото одразу ж виставив на загальне обговорення, аби більше привернути до себе увагу. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Жінка пристрелила чоловіка, забетонувала, а поліції сказала, що втік від неї

Правоохоронцям 47-річна жінка розповідала. що посварилася з чоловіком, після чого він сів у машину, поїхав з дому і більше не повернувся. Також переконувала правоохоронців, що подібні вибрики у її благовірного не вперше, мовляв, уже не раз після конфліктів він ішов з дому на кілька днів.

Про нібито зникнення чоловіка жінка на 102 зателефонувала сама.

Та що ж трапилося між подружжям насправді? Шокуючі деталі – у газеті ЯСНО.

102-річний дід побив грабіжника 

102-річний пенсіонер зумів прогнати грабіжника, який увірвався в його будинок.

Інцидент стався з жителем англійського міста Лінкольн. Коли місцевий житель Джон і його 97-річна дружина Джоан були вдома, в їх двері постукав незнайомець. Він повідомив, що прийшов перевірити освітлення. Дізнайся продовження у газеті ЯСНО.

47-річний священник, батько 4 дітей, нахабно домагався 14-річного хлопчика

Хлопчику лише 14, але він вже підпрацьовує продавцем. Одного разу ввічливий клієнт взяв його номер телефону і попросив підлітка про допомогу. Хлопець погодився, а коли зрозумів, що у чоловіка недобрі наміри – записав розмову на телефон. Педофілом виявився пастор, який має 4 власних дітей і організовує табори для дітлахів. Зараз підозрюваний у жахливому злочині знаходиться під домашнім арештом. У поліції переконують, що пастор вже зізнався у скоєному під час допиту. Про це передають «Надзвичайні новини».

Як виявилось, історія розпочалась 2 місяці тому. Петро купував у хлопця стартовий пакет. Однак, на цьому не зупинився. Спочатку консультувався з ним по телефону, потім вимагав особистих зустрічей. Більше – у газеті ЯСНО. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост