Аварії, алкоголь, наркотики, зґвалтування: що витворяють розпещені діти закарпатських політиків

Діти-алкаші закарпатських чиновників

Діти відомих політиків та чиновників часто розтринькують батьківські гроші на непристойні розваги, вживають алкоголь, наркотики, спускають сімейний капітал на свої примхи. Часто їм усе легко сходить із рук через зв’язки батьків, тож вони відчувають безкарність і не бояться відповідальності. Батьки ж прикривають своїх зіпсованих діточок, дають хабарі, якщо справа вже надто набула розголосу, аби вони уникли  правосуддя. І таких справ стає все більше і більше, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Закарпатські мажори не виняток.

Наприклад, досить пригадати випадок із сином екс-заступника губернатора Закарпаття, з вини котрого загинула 19-річна дівчина. 23-річний молодик на незареєстрованому мотоциклі зіткнувся з «Жигулями». У результаті пасажирка мотоцикла  померла від травм.

Винуватець аварії затягував слідство у кримінальній справі, міняючи показання та адвокатів, а перед самим оголошенням вироку взагалі втік і був оголошений у розшук. Він з’явився лише через чотири роки, після чого справу направили на новий судовий розгляд.

На суді ображав батьків дівчини, відмовився відшкодувати їм моральну й матеріальну шкоду, попри очевидні докази провину свою не визнавав. Та все ж його засудили до шести років позбавлення волі. Але вже невдовзі хлопець потрапив під амністію і швидко вийшов на волю, провівши за ґратами всього близько восьми місяців. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

2 thoughts on “Аварії, алкоголь, наркотики, зґвалтування: що витворяють розпещені діти закарпатських політиків

  • 15.09.2020 at 08:03
    Permalink

    Повна вседозволенність!

  • 15.09.2020 at 08:03
    Permalink

    Аж бридко!

Comments are closed.