Кірпічку нещадно захопили. Лебедина пара та їх дитинча в шоці

Пара дорослих лебедів прилітає на озеро і атакує там молоду пару та їхнє лебедятко. Малюк ховається у очеретах, весь переляканий, адже такого він ще не бачив і вважав, що на озері йому безпечно… Він ще не вміє літати і покинути Кірпічку не може. Його батьки змушені вибратись із води  на берег, бо там орудує нова пара, яка нахабно захопила озеро… На місці події побували вже і волонтери-зоозахисники, і навіть рятувальники, яких викликали люди, аби прочистити очерет для молоденького пташеняти та його батьків.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

З невідомих причин Лебідь-Тато та Леді Гага покинули на Чорних озерах своїх дітей і прилетіли воювати на Кірпічку. Чи вони хотіли дитинчат сюди переманити, коли вони літатимуть, чи просто зреклися від них – поки що невідомо… але на зиму вони точно вирішили облаштуватись на добре знайомому місці, де й закрутили між собою любов.

Але на цей час там живе молода пара – лебедиця Масічка та самець  Фері – теж угорець, як і Леді Гага… можливо навіть її брат, бо в них на лапках ідентичні кільця. І велика сімейна ідилія розрушилася, коли дорослі лебеді почали атакувати молодих та їхнього єдиного сина – сіренького Федоровича. Цей малюк – перше дитинча у цієї пари. Він також іще не вміє літати і потрапивши у великі розбірки дорослих, страшенно перелякався і заховався в очерет. Повний текст читай у газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост