Чому правоохоронці вигороджують дітей закарпатських чиновників

Діти-алкаші закарпатських чиновників

Продовження. Початок тут.

Випадок із сином закарпатського екс-чиновника є красномовним доказом того, яка гнила система правосуддя, адже хлопцеві дозволяли роками ховатись, не притягували до відповідальності, а коли нарешті йому винесли вирок, незабаром звільнили, пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

І хоч ця трагедія трапилась не вчора, а кілька років тому, зараз молодих мажорів система також вигороджує. Скажімо, нещодавно син одного з закарпатських міських голів посеред ночі припаркувався у неналежному місці. Очевидці викликали поліцію… але, дізнавшись номер автомобіля, вони здогадались, кому він належить і навіть не приїхали на виклик. Цікаво, правда? Поліція з народом чи з чиновниками? Чому патрульні не відреагували на виклик? Здогадатись не важко! Ну… хлопець молодий, з ким не буває… Але чи заробив би той молодик у такому юному віці власними силами на таку машину, чи міг би розважатись ночами у карантин… якби під час пандемії втратив роботу, як тисячі закарпатців, далеких від бюджетних коштів?

Тут також спрацювала та ж злочинна схема, коли ворон ворону очі не виклює. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост