Остерігайтеся порно! Воно знищує задоволення від справжнього сексу

Вікова суперечка щодо шкідливості порнографії триває. Адже постійні перегляди в Інтернеті  фільмів для дорослих є не лише шкідливим для психіки, але й убивають чоловічу силу, пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Результати досліджень провідних європейських вчених опублікувала нещодавно чеська газета «Днесь».

Порно посилює еректильну дисфункцію і знижує задоволення від справжнього сексу, стверджують дослідження. Уява може вплинути на те, як ми переживаємо реальність, адже наслідки наших подорожей у царство порнографічних знімків руйнують реальний досвід. Дослідження виявили, що в середньому чоловіки витрачають сімдесят хвилин на тиждень на порнографію, при цьому один сеанс триває від п’яти до п’ятнадцяти хвилин. У той же час дев’яносто відсотків чоловіків швидко переходять до найяскравіших сцен під час перегляду порнографічних відеозаписів і швидко дістаються до суті справи.

Крім того, двадцять відсотків опитаних сказали, що їм потрібні дози більш екстремальної порнографії, щоб отримати таке ж хвилювання, як і раніше. Лише 15 відсотків чоловіків повідомили, що займатися сексом з партнером було для них більш захоплюючим, ніж дивитися порно. Двадцять три відсотки здорових чоловіків у віці до тридцяти п’яти років мали проблеми з ерекцією.

 Лікарі запевняють: чим більше порно дивляться чоловіки –  тим більше у них проблем із ерекцією. І це при тому, що вони молоді і здорові у всіх інших аспектах. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост