47-річний священник, батько 4 дітей, нахабно домагався 14-річного хлопчика

Хлопчику лише 14, але він вже підпрацьовує продавцем. Одного разу ввічливий клієнт взяв його номер телефону і попросив підлітка про допомогу. Хлопець погодився, а коли зрозумів, що у чоловіка недобрі наміри – записав розмову на телефон. Педофілом виявився пастор, який має 4 власних дітей і організовує табори для дітлахів. Зараз підозрюваний у жахливому злочині знаходиться під домашнім арештом. У поліції переконують, що пастор вже зізнався у скоєному під час допиту. Про це передають «Надзвичайні новини» , пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Як виявилось, історія розпочалась 2 місяці тому. Петро купував у хлопця стартовий пакет. Однак на цьому не зупинився. Спочатку консультувався з ним по телефону, потім вимагав особистих зустрічей.

Зустріч чоловік призначив у людному місці, тому в підлітка не було ніяких підозр. Мати хлопця завжди виховувала в ньому повагу до старших, тож відмовити чоловікові він не міг.

«Я вихована у християнських традиціях, – каже Ольга. – Ніколи не думала, що з моїми дітьми може таке статися!»

Тож саме і бажання підлітка допомогти клієнтові стало початком жахливої історії. Чоловік одразу сказав Богдану, що він йому сподобався, і попросив у нього контактний номер. Протягом літа вони спілкувалися лише телефоном. Але одного разу чоловік попросив допомогти йому з налаштуванням телефону і призначив зустріч посеред вулиці. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост