Жінка застрелила і забетонувала, а поліції сказала, що чоловік втік

Правоохоронцям 47-річна жінка розповідала, що посварилася з чоловіком, після чого він сів у машину, поїхав з дому і більше не повернувся. Також переконувала правоохоронців, що подібні вибрики у її благовірного не вперше, мовляв, уже не раз після конфліктів він ішов з дому на кілька днів, пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Про нібито зникнення чоловіка жінка на 102 зателефонувала сама.Та що ж трапилося між подружжям насправді. Як з’ясували правоохоронці, у родині дійсно була сімейна сварка, під час якої дружина вбила чоловіка обрізом мисливської рушниці.

 Через два дні кримінальна поліція виявила у лісі за селом замкнений легковик господаря. Всі цінні речі та документи були на місці.Та довести причетність жінки до загадкового зникнення чоловіка було не просто, бо вона усе заперечувала, довелось її перевіряти навіть на поліграфі. Лише там вона зізналася, що під час скандалу схопила рушницю і вистрелила у свого благовірного. За попередньою інформацією, вона разом із сином сховала тіло в оглядовій ямі та забетонувала її. Обріз жінка закопала в сараї. Після чого син відігнав батькове авто в ліс. Наступного дня вона звернулася до поліції із заявою про зникнення чоловіка. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост