Сурогатна мати вкрала в закарпатки чоловіка

Іноді домовленості закінчуються зовсім не так. як цього очікують. І свідченням цьому є випадок, який газеті «ЯСНО» розповіла постійна читачка Ірина Томишин, пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

«Я з добре забезпеченої родини. У моїх батьків процвітає бізнес, частиною якого я є також. Ми ні в чому не маємо потребу, от тільки діточок Бог не дав. Я пропонувала чоловікові всиновити. Але він не захотів. Ми прожили разом 10 років, і я щоднини мріяла про  дитинку. Народити не можу, бо в дитинстві перехворіла на онкологію і стала безплідною. Коли ми одружувалась, Василь про все знав і казав, що все одно любитиме мене до останнього подиху», – розповіла газеті «ЯСНО» жінка.

Ірині 44 роки. Стати матір’ю вона вже й не сподівалася. Але тут як грім серед ясного неба чоловіка осінила думка звернутись до послуг сурогатної матері.

«Василь сам знайшов дівулю. Їй було всього 19. Гарна, струнка, з довгим волоссям і ногами від вух. Ми поїхали у клініку, аби перевірити її здоров’я. У неї все було чудово, вона могла зачати, виносити та народити нам доньку чи сина. Тільки нюанс – яйцеклітина мала бути теж її, а от сперма – чоловікова. Він сказав, що це буде штучне запліднення, і пообіцяв не торкатись її», – наголошує жінка.

За її словами, справді Дарині провели штучне запліднення. За свої послуги вона запросила всього 2 тисячі доларів.

«Сума була невеликою, але якщо її це влаштовувало, то чому б мені не погодитись, – каже Ірина. – Та коли ми дізналися, що вона вагітна, Василь почав все більше зникати з дому і став якимсь роздратованим. Я не розуміла, в чому справа. Думала, що хвилюється через майбутнє батьківство, – продовжує розповідь жінка. – Але правда виявилася куди страшнішою. Усі вечори мій благовірний проводив у Ярини. Вони дуже зблизилися. Але я тоді про це ще не знала. Батько купив чоловіку заправку, аби він хоч чимсь займався, бо був непутнім і раніше цілими днями грів пузо на дивані. Але тепер його не було ні на роботі, ні вдома». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

4 thoughts on “Сурогатна мати вкрала в закарпатки чоловіка

  • 12.09.2020 at 21:41
    Permalink

    Любов зла

  • 12.09.2020 at 21:43
    Permalink

    Якби жінка знала, ніколи б цю дівулю.і сурогатні мами не брала

  • 12.09.2020 at 21:44
    Permalink

    А чому не всиновили дитину?

  • 12.09.2020 at 21:45
    Permalink

    Видно сурогатна мама ліпша

Comments are closed.