У чоловіка відпав статевий орган Йому виростили новий – на руці

Батько двох дітей розповів, що у 2014 році через тривале інфекційне захворювання промежини його статевий орган почорнів, а потім просто відвалився. Після цього він став затворником, почав уникати жінок і зловживати алкоголем. Аж поки не почув про пілотну програму, яку проводили в рамках наукового експерименту. Він вирішив стати учасником, звернувся до медиків, і йому запропонували за чотири роки відростити новий член. Хоч чекати потрібно було довго, він погодився. Тим більше що новий пеніс коштував би йому 1 мільйон 823 тисячі гривень, а так він дістав змогу отримати його задарма. Чоловік працює механіком,  таких грошей у нього немає, тож швидко пристав на пропозицію, пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Утім вирощувати статевий орган науковці вирішили не десь у колбі, а прямо на його руці, з його тканин.

Тож під час операції лікарі взяли шкіру з лівої руки і зробили з неї імпровізований пеніс. Також хірурги створили сечовипускальний канал всередині шкіри, встановили у нього дві трубки, які потрібно надувати  ручним насосом, щоб створити ефект механічної ерекції. Вал зі шкіри зараз природно звисає з руки чоловіка.

Пересадити член в пах мали ще два роки тому. Однак виникли труднощі з приживленням і операцію відтермінували ще на два роки. Пересадку мали провести у квітні, та через пандемію знову перенесли. Британець Малькольм Макдональд сподівається, що до кінця цього року його чоловіча гідність таки буде та місці, адже весь цей час йому доводилося носити одяг із довгими рукавами, аби прикривати свій статевий орган і не шокувати людей. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

4 thoughts on “У чоловіка відпав статевий орган Йому виростили новий – на руці

  • 15.09.2020 at 08:23
    Permalink

    Круто! І я хочу удростити май великий! Лем на носі, оби усі дівки виділи!

  • 15.09.2020 at 08:23
    Permalink

    А цьицьку си мож наростити?

  • 15.09.2020 at 08:24
    Permalink

    А мозги?

  • 15.09.2020 at 08:24
    Permalink

    Як на мене, це добре!

Comments are closed.