Чому Закарпатську обласну філармонію не рятує жодна влада

Продовження. Початок тут.

Чому жодна влада не береться роками за реставрацію історичної пам’ятки?

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Той же Москаль, який був далеко не найгіршим серед голів ОДА, викинув 2,3 млн гривень на пам’ятник жертвам голодоморів, чим викликав шквал обурення серед ужгородців, бо сам монумент зовсім не відповідає проєкту, який виграв конкурс. Чи потрібно було виділяти величезну суму на такі потреби, чи потрібен був взагалі такий гігант у історично цінному районі Галагов? Чи може краще було хоч частину цих грошей спрямувати на об’єкт, який справді давно потребує оновлення, який потрібен живим, а не мертвим, пише газета «ЯСНО.

Варто звернути увагу на ще одну деталь. У 2016 році біля філармонії відкрили пам’ятник жертвам голокосту. Його ідея дуже цікава – у  центрі зірки Давида розміщено стовп, зроблений із менших зірок, що символізує пам’ять невинних жертв, які загинули під час Другої світової війни.

Однак уже за два місяці сам металевий стовп почав руйнуватися через корозію, а згодом взагалі весь поржавів. Крім того, біля того ж пам’ятника  можна побачити клумби з деревами. Але на них із року в рік проростають дикі огірки, помідори-самосівки, трава… усяка рослинність, тільки не декоративні гарні квіти.  Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост