Чому закарпатські політики зливають американським корпораціям тисячі доларів

Що не кажіть, а закарпатським політикам, міським головам та чиновникам подобається бачити свої обличчя  на інформаційному сміттєзвалищі серед порнографії та п’яниць, пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Вони щедро розтринькують гроші перед виборами, при цьому не роблячи щось корисне для рідного краю, а бездумно фінансуючи американські корпорації. Цікаво, але вони не підтримують українське, їм байдуже, кому платити, головне – аби їхні обличчя побачили якомога більше людей! На своїх фото у соціальних мережах вони проповідують велику любов до рідного міста, до області, позують із прапорами в руках, а за рекламу платять шалені гроші платформам, що розташовані у США. Це – передусім  Фейсбук, Ютуб та Інстаграм. Розраховуються вони за покази доларами…  Невже вони їх купують на зарплати, які отримують у гривнях?

Чому ж закарпатські міські голови, претенденти на депутатські крісла, політики різного розливу і чиновники люблять красуватися серед бруду і брехні? Напевно, їм там найбільш затишно!

Шкода лише, що вони при цьому ігнорують власну економіку і зливають наші гроші у американський бізнес! Це і є їхній справжній патріотизм?! Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

4 thoughts on “Чому закарпатські політики зливають американським корпораціям тисячі доларів

  • 15.09.2020 at 07:53
    Permalink

    Зливають бо мають

  • 15.09.2020 at 07:54
    Permalink

    Чого не зробиш, щоб у брехню люди повірили!

  • 15.09.2020 at 07:54
    Permalink

    Злодії

  • 15.09.2020 at 07:55
    Permalink

    А толку від них всіх!

Comments are closed.