15-річний хлопець товк дідуся молотком, а потім зарізав його, щоб виставити фото звірства в Інтернеті

• Також підліток мало не звів зі світу рідну бабусю

• Готувався вбити ще 7 рідних

• На злочин наважився після перегляду страшних відео у соцмережах

У декого захоплення соцмережами доходить до абсурду. Погано, коли зависають у Інтернеті діти. Багатьом це ламає психіку. Підтвердженням став нещодавній випадок, який шокував навіть бувалих правоохоронців, пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

15-річний хлопчина жорстоко вбив свого діда, а фото одразу ж виставив на загальне обговорення, аби більше привернути до себе увагу.

Також він зробив спробу вбити бабусю та хотів повбивати усіх членів своєї родини, щоб похвалитися знімками нелюдських страхіть на своєму каналі у Телеграмі.

«1 вересня близько четвертої години ночі до поліції Івано-Франківського регіону зателефонував 15-річний хлопець та розповів, що вбив своїх дідуся та бабусю. Хіба ж повіриш такому повідомленню? Проте на місце події негайно відправили поліцейських і швидку для перевірки інформації. І шок! Хлопець зовсім не жартував», – розповіли в поліції.

Як з’ясували правоохоронці, онук напав на рідних, коли вони спали. В будинку вони виявили напівхолодне тіло 72-річного чоловіка. Він помер на місці події від численних ножових поранень. Також поліцейські знайшли напівживу 69-річну жінку з тяжкими тілесними травмами. Нещасну  госпіталізували до лікарні. Там її прооперували, зараз вона в реанімації.

«Злочин ціленаправлений і дуже бажаний. Спочатку хлопець бив молотками по голові, а потім намагався завершити справу ножем та іншими гострими предметами. Дідусь доклав усіх зусиль, щоб врятуватися, але, будучи кволим і хворим не мав змоги навіть встати. Яка страшна смерть», – розповіли у поліції.

Та навіть це не найстрашніше. Як прозвітував сам юнак у соцмережі, він готувався крім діда з бабою убити ще 7 людей. Також наголосив, що йому було сумно жити, тому заради розваги вирішив прикінчити членів родини.  Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

2 thoughts on “15-річний хлопець товк дідуся молотком, а потім зарізав його, щоб виставити фото звірства в Інтернеті

  • 15.09.2020 at 08:21
    Permalink

    Ужас! Інтернет довів

  • 15.09.2020 at 08:21
    Permalink

    Нелюд!

Comments are closed.