Коли 24-річний хлопець готувався до весілля, наречена дізналася, що він уже був двічі одруженим і має 4 дітей

Що робити, коли коханий щось приховує? А коли розкривається правда, вона виявляється занадто страшною. Чи залишатись із чоловіком, здатним до зради? або забути назавжди такі стосунки?

Свою історію про трагічне кохання розповіла газеті «ЯСНО» закарпатка Анастасія ЯКИМ, пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Ми пів року зустрічалися з Максимом. Він поводився дуже інтелігентно, завжди був уважним і ніжним, виваженим та спокійним. Він зачарував мене з першого погляду. Ми познайомилися у кафе. Там я обідала з подругою. Підійшов, коли ми вже виходили. Я глянула в його очі… і потонула. Він провів мене додому, і ми обмінялися телефонами. Зателефонував уже ввечері і запросив гуляти містом.

Із Максимом завжди було цікаво. Він уміє знайти ключик до будь-якого жіночого серця.

Мені 19, я дуже хочу заміж. мрію про велику люблячу родину. І нещодавно Макс запропонував мені вийти за нього. Я була на десятому небі від щастя. Уже почалася підготовка до цього важливого дня, він познайомив мене з рідними… але якось мені зателефонувала якась дівчина і попросила зустрітись… казала, що є розмова про мого нареченого. Я розхвилювалась, але пішла.

Виявилося, що її звати Люся, вона була другою дружиною мого коханого. Вони розлучилися майже того ж дня, коли ми познайомились. Та шокувало мене навіть не це. Виявляється, вперше він одружився у 18 і зараз має чотирьох дітей.

Від жодного малюка Максим не відмовляється. Із усіма зустрічається, а заодно – спить із їхніми матерями. Вперше Макс став батьком у 17. Від нього завагітніла однокласниця. Був великий скандал, і після народження доньки вони розписалися. Та прожила пара як чоловік і дружина усього місяць, бо Макс загуляв із кумою…. і Аліна – його дружина – застукала їх прямо на сімейному ліжку. Обоє були п’яними і нічого не пам’ятали, але Аліна подала на розлучення. Другу дитину народила та сама кума… Оля… Це хлопчик. Із Ольгою чоловік не одружувався, але підтримує найбільш теплі стосунки від усіх. Потім була Марта. Вона від Максима народила дівчат-близнючок. Він хотів із нею одружитись, але її батько його вигнав і побив, бо той чоловік – якась велика шишка. Навіть зараз вони зустрічаються таємно від усіх. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

2 thoughts on “Коли 24-річний хлопець готувався до весілля, наречена дізналася, що він уже був двічі одруженим і має 4 дітей

  • 15.09.2020 at 08:18
    Permalink

    Проав би з фаттьовом

  • 15.09.2020 at 08:19
    Permalink

    А хіба він один такий

Comments are closed.