Кулеба запросив угорського лідера Сійярто разом відвідати Закарпаття

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з міністром зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини Петером Сійярто. Про це йдеться на сайті Міністерства закордонних справ.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Дмитро Кулеба запросив угорського колегу 23 вересня відвідати Закарпаття, щоб обговорити подальші кроки з реалізації вже досягнутих домовленостей з розвитку взаємодії в політичній, економічній, культурно-гуманітарній сферах, та взяти участь у спільних заходах.

“Запроваджені в Україні та Угорщині обмеження для в’їзду іноземців у зв’язку з поширенням коронавірусу накладають певні обмеження на всіх громадян, незалежно від статусу. На цьому тлі наша зустріч є чітким сигналом — обидві країни налаштовані на пошук взаємоприйнятних рішень без зволікань,” – зазначив Дмитро Кулеба.

Міністри погодилися, що соціально-економічний успіх Закарпаття може стати спільною історією успіху відносин України та Угорщини, і що дружні відносини між двома країнами важливі для всього регіону Центральної Європи.  Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

2 thoughts on “Кулеба запросив угорського лідера Сійярто разом відвідати Закарпаття

  • 15.09.2020 at 08:01
    Permalink

    Смішно якось

  • 15.09.2020 at 08:02
    Permalink

    Гроші ділити будуть?

Comments are closed.