Чоловік знайшов на дорозі собаку зі зворушливою запискою і розплакався

Житель малайзійського міста Іпох Лайонел Віталінгам врятував від загибелі на жвавій трасі невелику собачку породи голдендудль на ім’я  імені Сиггі. На її нашийнику була прив’язана записка, залишена минулим господарем, пише The Mirror. Лист настільки зворушив чоловіка, що він розплакався, пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

За його словами, він приїхав в магазин і зауважив, що по шосе бігає з одного боку в інший маленька собака. На нашийнику він побачив табличку, на якій могли бути виписані контакти господарів. Однак чоловік не зміг легко наблизитися до собаки – десять хвилин він стояв на місці і просто дивився, щоб не злякати її. Тільки після цього тварина дозволила доторкнутися до себе, почухати і витягнути з-під нашийника записку, в якій було написано наступне:

«Привіт, мене звуть Сиггі! Я найбільш любляча і уважна собака, з якою ви коли-небудь зустрічалися! Мій господар дуже вибачається за те, що залишив мене з тобою в цьому місці, але він більше не зможе піклуватися про мене. Я дуже шкодую про це. Впевнена, він теж. Будь ласка, забери мене жити до себе. Будь ласка, дозволь мені залишитися і бути частиною твоєї родини. Будь ласка, полюби мене.  Я голдендудль (порода собак), мені виповниться п’ять років в цьому році, мене не стерилізували. Я дуже хороша! Жодного разу нікого не вкусила, ніколи такого не було!  Я хороша сторожова собачка, яка просидить навпроти вхідних дверей весь день і буде гавкати на всіх, хто наблизиться до воріт. І не зупинюся, поки ти не скажеш мені. Я також можу виконати кілька трюків! Я вірю, що ти зможеш забрати мене з собою. З любов’ю і трохи гав-гав, Сиггі.» Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост