У жінки, в якої не було жодного прищика, після прийому протизаплідних таблеток усе обличчя вкрилося гігантськими гнійними набряками

У підлітковому віці у Міни була чиста шкіра, тому раптова зміна була для неї справжнім шоком, пише газета «ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Вона почала приймати протизаплідні таблетки в 2018 році. Все почалося з декількох слабких прищиків, але кілька місяців по тому дівчина вже страждала від хворобливих кіст, набряку обличчя і стану, що викликає почервоніння шкіри.

 «Я не знала, що прищі були побічним ефектом протизаплідних таблеток, оскільки вони не згадувалися у інструкції. Спочатку у мене з’явилися червоні шишки під шкірою на щоках і кілька прищиків на чолі. Потім прищі стали більш хворобливими, обличчя опухло. У мене з’явилися кісти. Я поміняла протизаплідні таблетки, але вони нікуди не поділися. Стало тільки гірше», – пригадала вона.

Дерматологи були зневажливо налаштовані, і Міна все частіше відмовлялася від планів з друзями через страх з’явитися на фотографіях або бути засудженою за прищі.

Вона наголосила: «Це безперечно вплинуло на мою впевненість у собі. Я не хотіла бачити себе у дзеркалі, фотографуватися або навіть дивитися кому-небудь в очі. Я багато плакала. У мене ніколи раніше не було проблем зі шкірою, тому я відчувала себе зовсім пригнічено. У той час деякі з моїх друзів були за кордоном, і я дуже хвилювався, що вони скажуть, коли повернуться».

Згодом кісти почали кровоточити і утворили синці, в результаті чого з’явилися сині плями, а біль був настільки сильним, що Міна не могла заснути. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

One thought on “У жінки, в якої не було жодного прищика, після прийому протизаплідних таблеток усе обличчя вкрилося гігантськими гнійними набряками

  • 15.09.2020 at 07:42
    Permalink

    Треба змінити харчування і все буде ок. Борошняні вироби щабивають кишківник, не дають нормально випорожнюватися. Шлаки і токсини накопичуються в організмі і обличчя стає як у жука-сонечка, усе в крапочки… лише від пришиків.

Comments are closed.