Масштабний пікет: закарпатські підприємці долучилися до всеукраїнської акції SAVEФОП

Тисячі підприємців з різних куточків України мітингують під стінами офісу Президента та парламенту.

Головна вимога – зберегти спрощену систему оподаткування обліку та звітності. Підприємці ввaжaють прийняті Верховною рaдою зaкони №128 тa 129 (про кaсові aпaрaти для ФОП тa про «кешбек») – згубними для економіки, пише Перший кабельний.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Більшість учасників мітингу тримали в руках жовті картки на кшталт тих, які показує суддя футболістам на матчах. Так мітингувальники закликали президента та парламентаріїв почути їхні вимоги. До всеукраїнської акції долучилося і Закарпаття.

Зокрема, аби відстояти свої права у столиці, на масштабний мітинг прибули співорганізатор руху СейвФОП. Роберт Іванчо та голова профспілки “Партнер” Вячеслав Шутко.

Тим часом Дмитро Разумков дав доручення голові фінансового комітету ВР невідкладно розглянути на комітеті законопроєкти, які скасовують введення касових апаратів для мікробізнесу. Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПостhttps://www.youtube.com/channel/UC1AizOQeBDEEhCwFxqs1kEg