Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №38

Чи воскресне Ужгородська дитяча залізниця

Добре було б, щоб передвиборчі обіцянки перетворилися на реальні дії для збереження цього унікального туристичного об’єкту

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Те, що Укрзалізниця має намір закрити Ужгородську дитячу залізницю, для більшості закарпатців стало шоком. Це б пак! Така цікава, улюблена і дітьми. і дорослими, і місцевими, і гостями атракція. Цікавий маршрут вздовж річки, яскраві вагони з різнокольоровими зображеннями відбитків дитячих рук, діти-провідники, що навчалися у школі юного залізничника люб’язно  бажали пасажирам щасливої дороги. Просто раділо серце від такого! Та в цьому році вузькоколійка не запрацювала. «Допоміг» коронавірус. Більше того, з Ужгорода зник диво-поїзд, який теж був гарною цікавинкою і останнім часом курсував від Петефі до Боздоського парку. Повний текст читай у газеті ЯСНО.

Багатства закарпатських мерів

Чим володіють закарпатські міські голови, що претендують на голів ОТГ

У найбіднішій області, де люди масово їздять на заробітки, де десятиліттями занепадає економіка, тріщать по швам бюджети, помирає туризм, міські голови мають президентські  зарплати. Дивно? Так. Але про все по порядку.

Починаються передвиборчі перегони, в яких традиційно візьмуть участь діючі мери. Оскільки після виборів на Закарпатті буде замість 13 районів 6 округів, газета «ЯСНО» проаналізує,  яким багатством володіють нинішні очільники шести закарпатських міст, котры балотуватимуться на голів ОТГ, а вони, як відомо, люди не бідні, мають у власності не лише земельні ділянки, будинки та автомобілі, але й бізнес…. який, як правило, належить юридично членам їхніх сімей. Шокуючі деталі читай у газеті ЯСНО.

Кримінальна драма на ужгородському озері

Учасники кривавих розбірок давно знайомі ужгородцям

Пара дорослих лебедів прилітає на озеро і нахабно атакує там молоду пару та їхнє лебедятко. Малюк ховається в очеретах, весь переляканий, адже такого він ще не бачив і вважав, що на озері йому безпечно… Він ще не вміє літати, тому покинути Кірпічку не може. Його батьки змушені виходити із води  на берег, бо там орудує нова пара, яка, власне, захопила озеро… На місці події побували вже і волонтери-зоозахисники, і навіть рятувальники, яких викликали люди, аби прочистити очерет для молоденького пташеняти та його батьків.

Ужгород облетіла тривожна новина про лебедині війни на Кірпічці. Там коїться щось страшне. Горді королівські птахи, яких вважають символом вірності, щастя та благородства, виявляється, зовсім не великодушні. Чому? Про це – у газеті ЯСНО.

22-річна дівчина згоріла зсередини після прийому ліків

Ви знервовані? Випийте валер’янку, корвалол або ще якісь препарати… Та все це квіточки порівняно з препаратами проти депресії. І Віталія, яка стала жертвою ліків, твердо переконана, що більше вживати антидепресанти не буде ніколи.

Спочатку вона подумала, що її тіло покусали якісь комахи, бо все тіло вкрилося червоними пухирцями. Незабаром з’явилися страшні виразки, герпес та почали боліти голова і зуби.

Дівчина зателефонувала стоматологу – і він порадив їй прийняти знеболювальні. Та жахливі симптоми лише посилювалися. Більше – у газеті ЯСНО.

Чорний трапсплантолог розповів, як через Інтернет залучав мешканців бідних країн продавати нирки

За українським законодавством, донорами органів для трансплантації зазвичай стають  виключно родичі хворого. У іншому випадку  використовувати для трансплантації можна матеріал тільки від тих, хто став жертвою нещасних випадків і фактично є приреченим на смерть. Таким чином у нашій країні вже пересаджували серце, підшлункову залозу, нирки.

Поки що такі операції в Україні й надалі залишаються винятком, хоча трансплантація в країні й дозволена ще з 1999-го року. За даними громадської організації «Всеукраїнська платформа донорства iDonor, щороку і нашій державі помирають понад три тисячі пацієнтів, так і не дочекавшись пересадки того чи іншого органу. Утім тут мова йде про офіційну пересадку за участі професійних лікарів. А тим часом і у нас, і у світі процвітає чорна трансплантологія. Тож нерідко, аби продати орган, українці їдуть за кордон. Повний текст – у газеті ЯСНО.

19-річний ужгородець, від якого хотіла завагітніти 62-річна багатійка, не хоче балотуватися в мери

У житті хлопця сталися дуже серйозні зміни

Молодий, енергійний, зі свіжими ідеями в політиці, цікавими поглядами на вирішення важливих для багатьох питань у сфері транспорту та будівництва доріг, розвитку туризму, без поганої репутації, він дійсно міг би стати новим обличчям, які зараз хочеться бачити багатьом. Хотів балотуватися на посаду  мера Ужгорода після того, як став суперзіркою завдяки публікації у газеті «ЯСНО» і про нього дізналися мільйони. Історія хлопчини, від якого захотіла завагітніти 62-річна ужгородська багатійка, облетіла всю Україну. Ним зацікавились провідні телеканали, почати кликати на шоу і телефонувати до редакції газети «ЯСНО». Такої слави ані юнак, ані його кохана жінка не чекали і скромно відмовлялися. Про все це і більше – у газеті ЯСНО.

Дівчинка загубила бабусину каблучку, коли садила часник. А через 9 місяців трапилось диво

Дівчина неймовірно засмутилася, коли садила часник. Вона загубила улюблену каблучку бабусі. Та ще якби вдома – півбіди. Усе відбулося в екологічному таборі для підлітків.

Старенька отримала прикрасу від свого чоловіка у 2012 році, а після його смерті віддала пам’ятну річ улюбленій онучці. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Відтепер Інтернет оберігатиме святий. Ним стане 15-річний хлопчик, що помер від лейкемії

Хлопчик, який помер від лейкемії, став святим Інтернету після обміну релігійними вченнями в соціальних мережах. Його буде беатифіковано у жовтні. Беатифікація – це підтвердження Папою Римським того, що мертва людина перебуває на небі, але все ж має можливість втручатися в земні справи тих, хто молиться до нього. Повний текст – у газеті ЯСНО.

Мама двох дітей, якій колишній чоловік відрубав обидві руки, вдруге вийшла заміж

27-річна Маргарита Грачова була понівечена своїм агресивним колишнім чоловіком, 27-річним Дмитром Грачовим, в 2017 році.

Кваліфікований психолог «збожеволів від ревнощів» через те, що підозрював, нібито дружина йому зраджує, хоча жінка все категорично заперечувала.

Завдяки  цій історії про Маргариту дізнався весь світ. Вона почала вести активне життя і допомагати тим, хто став жертвою домашнього насилля. А днями вона зібрала своїх друзів на весільну церемонію. Дізнайся більше у газеті ЯСНО.

Кролик народився схожим на левеня

31-річна Кайлі Кларк кілька років займається розведенням кроликів. На початку травня одна з кролиць народила вісім дитинчат, у одного з яких не було вух. Ірландка боялася, що він не проживе і року. Однак її опасіння були марними.

«Він виріс надзвичайно милим, і ми вирішили залишити його. Ми назвали його Лео, тому що він схожий на левеня», – розповіла жінка. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Коли  пес-поводир осліп, чоловік не здав його у притулок. Він придумав щось чудове

На жаль, багато людей в нашому світі вирішують нагальні проблеми кардинальними способами. Ми з вами вже ставали свідками історій, коли тварин віддавали в притулок після того, як знаходили у них якісь відхилення. Таким людям простіше позбутися вихованця, ніж намагатися вилікувати його чи просто допомогти. Дружба і відданість для них нічого не значать.

Шестирічний лабрадор Ед вже 4 роки допомагає своєму сліпому власнику Грехему Уеспу. Ед відмінно справлявся зі своїми обов’язками пса-поводиря, поки в цей дім не прийшла чергова біда – Ед осліп. Напевно, знайшлися б на нашій планеті люди, які би позбулися сліпого песика. Навіщо утримувати того, хто тільки заважає, хоча повинен допомагати? Але Грехем виявився людиною з великим серцем. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Чоловік зловив рибу вагою 22 кг

Чоловік поїхав на своєму човні на риболовлю, закинувши вудку, відчув, що риба попалася на гачок. За силою опору він подумав, що зловив велику тріску, а виявилося, що наживку заковтнув 22-кілограмовий луціан. Щоб витягнути його з води, знадобилося 20 хвилин. Довжина риби склала 104 сантиметри. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Лебедя затрималив аеропортуі заарештували Що ж він накоїв?

Лебеді – птахи, що звикли до людей. Їхня поява нікого не дивує, навіть радує. Але не цього разу.

За цим білим красенем ганялися поліцейські, бо він собі розгулював на злітно-посадковій смузі в одному з найбільш завантажених аеропортів Великобританії.

Лебідь завдав хаосу, через нього на пів години затрималися всі рейси. Про все це і більше – у газеті ЯСНО.

Екзема, рани, синці, жахливі умови та голод. Коней утримували у катастрофічних умовах

Худі, слабкі, голодні, з величезними ранами на тілі. Саме такими виявили заоозахисники коней на фермі 33-річної Вероніки Єгерової.

Коли ветеринари побачили тварин, то жахнулися. Волонтери разом з поліцією вирішили вилучити коней, однак господиня, відчувши недобре, поспішно продала їх. Однак вона не звільнила себе від відповідальності, оскільки правоохоронці вже нею зацікавились. Страшні деталі – у газеті ЯСНО.

Закарпатка народила сина для британців. Як зараз живеться хлопчику

Новина про те, як із початком введення карантину у Києві в готелі застрягли понад 50 немовлят, облетіла всю Україну. Цих малят українки народили для іноземних родин. Як склалися їхні долі потім? Діточок усіх забрали. І про одного з таких, як вони, нині розповість газета «ЯСНО».

Свою сповідь про сина, народженого в Україні, розповіла газеті «Сан» 49-річна письменниця і журналістка з Британії Надін Гурі. Їй разом з 46-річним чоловіком  Семом, який працює телепродюсером, народила хлопчика Гілберта закарпатка Наталія. Жінка останні роки живе в Києві. Малюку уже 5 місяців, і родина дуже щаслива, що нарешті може відчути радість батьківства. Вражаючі подробиці у газеті ЯСНО.

Залежний від татуювань витратив понад 220 тисяч гривень на видалення вух

Останніми часом татуювання стали просто залежністю для багатьох. І вона схожа на наркотичну. Дехто, зробивши на тілі одну наколку, потім робить другу, третю, десяту і не може спинитися. Серед нашої молоді таких чимало. Але німець Сандро з Финстервальде переплюнув усіх. Він навіть отримав прізвисько Людина-череп, адже за 13 років провів 17 екстремальних модифікацій і наполягає, що це зміцнило його впевненість у собі. Більше – у газеті ЯСНО.

Я зрадив дружині з колишньою і вона зараз від мене вагітна

Що робити, коли колишнє подружжя час від часу зустрічається і не лише заради дітей, але й заради приємного спільного проведення часу? При цьому – у обох зараз інші родини. Та під час однієї з таких зустрічей жінка вагітніє.

У таку саме ситуацію потрапив закарпатець Артур. Він вирішив поділитися з читачами газети «ЯСНО» своєю історією і попросити у людей поради, як бути. Про все це і більше – у газеті ЯСНО.

Чоловік каже, що кохає мою сестру і пропонує жити втрьох

Любовний трикутник – не рідкість у житті, але дуже болісно, коли в нього потрапляють рідні сестри. Що робити, коли дві жінки кохають одного чоловіка. а він ніяк не може вибрати одну з них? Свою історію газеті «ЯСНО» розповіла постійна читачка Лариса.

Мені 38 років, Люді – 40, а Юрію – 42. У мене є дорослий 18-річний син, який живе окремо з дівчиною. Наша історія сягає коренями ще юнацьких років. Мені тоді було всього 16. Моя сестра зустрічалася з Юрієм. Вони, здається, кохали одне одного, але потім розійшлися. Люда сказала, що це були взаємні ревнощі, і невдовзі знайшла іншого. Через рік вона одружилася з Володимиром, народила доньку і переїхала жити на квартиру чоловіка. Володя був чудовим сім’янином, добре заробляв, тому сестра жодного дня не працювала. Про це – у газеті ЯСНО.

Мати вбила п’ятьох дітей і стрибнула під поїзд вижили 11-річний син і вона

Рятувальники і поліцейські в сльозах покинули квартиру. Вони виявили тіла двох хлопчиків і трьох дівчаток, які без ознак життя лежали в кімнатах. Було вже пізно допомагати. Тільки 11-річний Марсель пережив жахливу бійню. Він повинен був відправити своїм друзям жахливе послання: «Я просто хотів сказати, що ти більше не побачиш мене, тому що мої брати і сестри мертві». Та чомусь мати його пощадила… Страшні деталі – у газеті ЯСНО.

Мисливець стрельнув із рушниці у родича. На суді переконував, що хотів лише налякати

Поки нещасний стікав кров’ю, нападник втік і заховався у лісі

Оглушливий постріл. Різкий біль. Втрата рівноваги. Чорнота… Не сподівався 60-річний мешканець села Худльово, що на Ужгородщині, що у нього колись стрілятиме 62-річний родич із мисливської рушниці. Але так то є, коли зброя потрапляє до рук кого  завгодно, а хто може застрелити з неї тварину, той запросто стрілятиме і в людей…. адже потрібно всього лише натиснути на гачок… і чийогось життя більше немає. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Кримінальна драма на ужгородському озері

Учасники кривавих розбірок давно знайомі ужгородцям

Пара дорослих лебедів прилітає на озеро і нахабно атакує там молоду пару та їхнє лебедятко. Малюк ховається в очеретах, весь переляканий, адже такого він ще не бачив і вважав, що на озері йому безпечно… Він ще не вміє літати, тому покинути Кірпічку не може. Його батьки змушені виходити із води  на берег, бо там орудує нова пара, яка, власне, захопила озеро… На місці події побували вже і волонтери-зоозахисники, і навіть рятувальники, яких викликали люди, аби прочистити очерет для молоденького пташеняти та його батьків. Дізнайся більше у газеті ЯСНОБільше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост

12 thoughts on “Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №38

  • 17.09.2020 at 06:43
    Permalink

    Про мерів злодіїв хочу почитати. Пора хм у смітник історії вже йти!

  • 17.09.2020 at 06:44
    Permalink

    Мені цікаво рро лебедину війну!

  • 17.09.2020 at 06:44
    Permalink

    Дуже цікавий номер!

  • 17.09.2020 at 06:46
    Permalink

    Ще не отримала газету, але цікава історія про те, як дівчина згоріла зсередини від ліків.

  • 17.09.2020 at 06:48
    Permalink

    Про дитячу залізницю найцікавіше. Як то всі нібито перед виборами почали нею перейматися… а пройдуть вибори буле так якищ аеропортом…

  • 17.09.2020 at 06:52
    Permalink

    Про чорного трансплантолога хочу прочитати! З нерпіння чекаю, коли листоноша принесе свідий номер!

  • 17.09.2020 at 06:53
    Permalink

    Життєві історії читаю з радістю!

  • 17.09.2020 at 06:54
    Permalink

    Я вже купила газету! Читаю саме!

  • 17.09.2020 at 06:58
    Permalink

    Я вже купив газету. Дуже цікава. Передплачу на наступний рік і собі, і батькам!

  • 17.09.2020 at 06:59
    Permalink

    Гарний номер! Уже маю газетку!

  • 17.09.2020 at 06:59
    Permalink

    Йду купувати газету!

  • 17.09.2020 at 23:53
    Permalink

    Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register – you will not REGRET

Comments are closed.