Екзема, рани, синці, жахливі умови та голод. Коней утримували у катастрофічних умовах

Худі, слабкі, голодні, з величезними ранами на тілі. Саме такими виявили заоозахисники коней на фермі 33-річної Вероніки Єгерової, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Коли ветеринари побачили тварин, то жахнулися. Волонтери разом з поліцією вирішили вилучити коней, однак господиня, відчувши недобре, поспішно продала їх. Однак вона не звільнила себе від відповідальності, оскільки правоохоронці вже нею зацікавились.

Катерина Хробачкова, яка сама є заводчицею коней, першою звернула увагу на занедбаних тварин, на яких представниця кінного клубу організовувала атракціони для громадськості, та погані умови їх утримання.

«Там скрізь безлад, погане годування або його відсутність, недостатня ветеринарна допомога, у жахливому стані стайні», – наголосила вона.

За її словами, коні були виснажені, на їхній шкірі була екзема, рвані рани, синці від поганої їзди, травмовані ноги.  Деякі тварини буквально опинилися на межі загибелі.

«Загони були у товстому шарі гною. Стан трьох із коней можна назвати катастрофічним. Лошатко Джо було ослабленим, зараженим паразитами, а чистокровна кобила Відьма і поні Цукор ледве ходили», – сказала жінка. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост