Чи не стане жертвою виборів ужгородська дитяча залізниця

Продовження. Початок тут

Газета «ЯСНО» та сайт ЗакарпатПост першими заговорили про намір Укрзалізниці закрити Ужгородську дитячу залізницю. Ужгородці вже склали петицію про збереження залізниці і швидко зібрали необхідні підписи. А чиновники на цьому питанні почали збирати бали з боку виборців і широко піаритися, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Наприклад, у міській раді вкотре заявили, що готові взяти об’єкт на свій баланс… хоча вже раніше нібито це робилося, ще у 2013 році… Тож цього разу під час сесії міськради міський голова запропонував переконати управління Укрзалізниці у необхідності збереження об’єкту, а у випадку відмови – домовитися про передання вузькоколійки у власність міста.

«Я дав доручення Департаменту міського комунального господарства звернутися до керівництва Ужгородської дирекції Львівської залізниці, аби надали пропозицію: або вони повністю від неї відмовляються і ми приймаємо її у комунальну власність, або нам надають кошторис утримання на один рік, щоб у бюджеті на 2021 рік ми заклали кошти на її у тримання. У будь-якому випадку Ужгородська дитяча залізниця повинна працювати», – сказав Богдан Андріїв.

Ну… чого перед виборами не пообіцяєш… Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост