Закарпатка народила сина для британців. Як зараз живеться хлопчику

Новина про те, як із початком введення карантину у Києві в готелі застрягли понад 50 немовлят, облетіла всю Україну. Цих малят українки народили для іноземних родин. Як склалися їхні долі потім? Діточок усіх забрали. І про одного з таких, як вони, нині розповість газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Свою сповідь про сина, народженого в Україні, розповіла газеті «Сан» 49-річна письменниця і журналістка з Британії Надін Гурі. Їй разом з 46-річним чоловіком  Семом, який працює телепродюсером, народила хлопчика Гілберта закарпатка Наталія. Жінка останні роки живе в Києві. Малюку уже 5 місяців, і родина дуже щаслива, що нарешті може відчути радість батьківства.

У Британії сурогатна мати може будь-коли забрати дитину

Я застрягла в ізоляторі в Україні зі своєю сурогатною дитиною і боялася, що ми заразимося вірусом. Коли ми з Семом вперше взяли на руки новонародженого сина, ридали від радості. До того як Гілберт народився, довелося 12 років боротися за материнство.

Ми одружилися у 2008 році, коли разом із Семом  працювали журналістами в Катарі. Ми знали, що нам судилося бути разом, тож почали намагатися завести дитину через кілька місяців, коли мені було 36. Але два роки по тому я все ще не була вагітною. У червні 2010 року ми повернулися до Великобританії і почали проходити ЕКО (штучне запліднення).

До початку 2017 року в нас було сім спроб завагітніти і три викидні. Ми почали усвідомлювати, що можливо, ніколи не станемо батьками, хоча лікарі не знали чому. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост