Закарпатка Наталія стала сурогатною мамою заради власних дітей

Продовження. Початок тут

Ми з Семом вибрали відоме агентство в Києві, яке добре ставиться до сурогатних матерів. Це обійшлося нам в 32000 фунтів стерлінгів (91 мільйон 170 тисяч гривень), включаючи переліт, проживання та плату за клініку, що означало використання всіх наших заощаджень і максимальне використання наших кредитних карт, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

У грудні 2018 роки ми прилетіли до Києва, щоб познайомитися з 34-річною Наталею, домогосподаркою і першою претенденткою на виношування нашої дитини. Вона сказала, що це те, чим вона завжди хотіла займатися, і що гроші витратить на університетський фонд двох своїх дітей. Ми всі плакали, коли погоджувалися на угоду.

Удома  наше рішення не було популярним, один друг навіть запитав мене, скільки часу дитина проведе зі своєю «справжньою» мамою, перш ніж ми «заберемо її».

Не злякавшись, ми почали процес – і в січні 2019 року відправили заморожені ембріони від попередньої спроби ЕКО в Україну.

У червні ми були в захваті, коли зателефонувала Наталія і сказала, що вагітна. Координатор нашої клініки виступав в ролі перекладача, ми регулярно спілкувалися по Skype і WhatsApp, дивилися на сканування.

27 лютого цього року ми з Семом прилетіли на пологи. Поки про коронавірус говорили в новинах, ми особливо не думали про це. Коли Гілберт нарешті опинився в моїх руках, я не могла перестати плакати.

Ми втрьох залишилися в своїй палаті в лікарні, Наталя приїхала до нас на другий день. Хоча я боялася, що Гілберт може чіплятися за неї, він проспав її візит. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост