Мама двох дітей, якій колишній чоловік відрубав обидві руки, вдруге вийшла заміж

27-річна Маргарита Грачова була понівечена своїм агресивним колишнім чоловіком, 27-річним Дмитром Грачовим, в 2017 році, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Кваліфікований психолог «збожеволів від ревнощів» через те, що підозрював, нібито дружина йому зраджує, хоча жінка все категорично заперечувала.

Завдяки  цій історії про Маргариту дізнався весь світ. Вона почала вести активне життя і допомагати тим, хто став жертвою домашнього насилля. А днями вона зібрала своїх друзів на весільну церемонію.

Але в момент, коли наречені повинні були обмінятися обручками, її новий чоловік Максим несподівано заявив враженим гостям: «Весілля сьогодні точно не буде».

Він кинув коробку з перснем у найближчу річку.

Маргарита ж сказала: «Наше весілля мало бути сьогодні, але не буде… адже сьогодні перша річниця, як ми побралися». Колишній чоловік Маргарити, Грачов, після страшного вчинку на 14 років опинився за ґратами, жінці зашили одну руку, але вона нею користується лише частково. Їй зробили складну операцію і на іншу руку встановили «біонічну». Вона також написала книгу «Щасливі без рук», мета якої – допомогти жінкам, які страждають від домашнього насильства, закликавши їх «залишити чоловіків-тиранів і зрозуміти, наскільки ненормально жити з такою людиною».  А ще… Маргарита стала моделлю, щоб «повернути собі впевненість», і зробила свій перший стрибок з парашутом. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост