На Закарпатті чиновники безсовісно вбивають бізнес. Люди у відчаї

Підприємці від початку карантину зазнають нечуваних збитків! Одні закриваються взагалі, інші змушені скорочувати обсяги, скорочувати людей, переводити персонал на неповний робочий день. Вижити стає важче із кожним днем.

До всього цього додається ще й те, що влада страшенно залякує людей, шантажує штрафами, придумує все нові і нові обмеження для розвитку з тих, із чиєї годівниці і годується, отримує зарплатню, адже бізнесмени справно сплачують у державну казку податки, щоб потім чиновники мали з чого отримувати різні виплати.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

В Ужгороді бізнес так залякали карантинними обмеженнями, що люди навіть бояться виходити на пікети, мовчки терплять збитки, адже їхній бізнес безсовісно знищують.

 у сусідньому Львові мітингують. Агент газети «ЯСНО» передає прямо з місця події, що підприємці прийшли привернути увагу влади до їхнього скрутного становища через призупинення чи закриття бізнесу.

Учасники були у масках і дотримувалися дистанції. Однак поліція отрафувала організатора заходу через порушення вимог Постанови Кабінету Міністрів України № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19».

А що ми бачимо на Закарпатті? Тиша… страх перед різними штрафами і розкрадання з боку чиновників ОДА величезних корона вірусних грошей. Скільки триватиме свавілля? Скільки ще людей залишатимуть без грошей та можливості заробити?  Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост