Чому в Ужгороді проводяться дорогі і неякісні довготривалі ремонти

Журналісти програми «Гроші» на 1+1» перевіряють мерів українських міст, аби пересвідчитись, де збрехав, а де сказав правду чиновник. Цього разу вони побували в Ужгороді і навіть зустрілися з агентом газети «ЯСНО», аби поцікавитись роботою мерії закарпатської столиці.

Тож що вдалося з’ясувати знімальній групі?

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

«Ми можемо будь-яку гранітну бруківочку вийняти і просто піти з нею», – кажуть люди, наглядно демонструючи, як це елементарно легко можна зробити.

Площа Поштова. Прямо перед міською радою.

Бруківка випадає

«Це, що ми бачили, виклали з другої спроби і те,  як бачимо, неякісно і нерівно, – розповідає Віталій Глагола. – Вперше виклали бруківку з гранітного каменю, поставили дуже криво неякісно, зняли, змінили на гранітну плитку».

Та славиться ця площа не лише проблемним ремонтом, але й кримінальною справою.

«Тут є фантомні 125 метрів бордюру, який насправді не встановлено, – переконують люди. – За це порушена кримінальна справа на керівника департаменту міського господарства Ужгорода про розкрадання майже півмільйона гривень».

Відкриття кримінальної справи після ремонту дороги в Ужгороді вже звичне явище, – розповідають активісти.

«Насправді багато справ і проти мера, і проти його оточення. – запевняє один із них. – Як мінімум, три його заступники, два з яких теперішні, мають кримінальне минуле».

Нове дорожнє полотно просідає

«Площа Кірпи реконструювалася у 2017 році. Було виділено 4,5 млн. гривень на це. Почалася перевірка і вона виявила, що на реконструкції не вистачає 860 тис. гривень», – доповнює інший.

Але чому чиновників тоді досі не звільнили?

Що в відбувається в Ужгороді? Про це – дивіться у сюжеті і читайте в наступному номері газети «ЯСНО» від 25 вересня.  Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

One thought on “Чому в Ужгороді проводяться дорогі і неякісні довготривалі ремонти

  • 24.09.2020 at 07:46
    Permalink

    Дивіться! Дивіться! Це ви самі його обрали!

Comments are closed.