Що не так із ремонтом площі Петефі в Ужгороді. Відповідь шукали столичні «ГРОШІ»

Журналісти програми «Гроші» на 1+1» перевіряють мерів українських міст, аби пересвідчитись, де збрехав, а де сказав правду чиновник. Цього разу вони побували в Ужгороді і навіть зустрілися з агентом газети «ЯСНО», аби поцікавитись роботою мерії закарпатської столиці.

Тож що вдалося з’ясувати знімальній групі?

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Якщо міський голова рекомендує, журналісти ідуть оглядати площі. Набережна беззаперечно і справді красива, а от центральна площа викликає сумніви, вона досі не закінчена і є взагалі рекордним довгобудом. Її латають вже п’ятий рік.

«Вперше нам розповідали, що за 20 мільйонів гривень повністю Петефі буде реконструйовано, модернізовано, заасфальтовано, зроблено сквер, освітлення, комунікації, – каже юрист Олександр Волосянський. – Потім сказали, що треба ще 10 мільйонів додати. І так додають, додають, додають. Уже 80 мільйонів зараз».

Площа Петефі вважається родзинкою міста. Її лише недавно відремонтували, але де ж тут господар, який прибрав би сміття?  Сабіна Обухова натрапляє у сквері на різний непотріб і щиро дивується.  Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост