Залежний від татуювань витратив понад 220 тисяч гривень на видалення вух

Останніми часом татуювання стали просто залежністю для багатьох. І вона схожа на наркотичну. Дехто, зробивши на тілі одну наколку, потім робить другу, третю, десяту і не може спинитися. Серед нашої молоді таких чимало. Але німець Сандро з Финстервальде переплюнув усіх. Він навіть отримав прізвисько Людина-череп, адже за 13 років провів 17 екстремальних модифікацій і наполягає, що це зміцнило його впевненість у собі, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

39-річний чоловік переконує, що інтерес до зміни зовнішності вперше виник в 2007 році, коли побачив по телевізору людину, якій в голову імплантували шипи. З тих пір і самому Сандро вживили імпланти в чоло, передпліччя і тильну сторону долоні, а також вставили платіжний чіп під шкіру на зап’ясті. У нього також розділений язик, відрізані обидва вуха,  тепер він тримає їх у банці.

«Друзі намагалися відрадити мене від цього, особливо коли справа стосувалася відрізання вух, але я просто людина, яка любить йти своїм шляхом, – каже він. – Якщо інші витріщаються, мені все одно. Якщо хтось скаже щось на кшталт: «Ти хворий старий», я відповім: «Спасибі за комплімент».

Крім більш екстремальних модифікацій у Сандро десятки татуювань і багато пірсингу. Зараз він не працює, не одружений і визнає, що його зовнішність завдала клопотів у роботі і зашкодила романтичним перспективам.  Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост