Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №39

Куди з Ужгорода зникають мільйони

Київські журналісти виявили, що теперішня мерія – рекордсмен по кількості кримінальних справ по розкраданню коштів

Журналісти програми «Гроші» на 1+1» перевіряють мерів українських міст, аби пересвідчитись, де збрехав, а де сказав правду чиновник. Цього разу вони побували в Ужгороді і навіть зустрілися з агентом газети «ЯСНО», аби поцікавитись роботою мерії закарпатської столиці, а також містечка Хуст, де міський голова має найбільшу в Україні зарплату, та в той же час, незважаючи на дві повноводні ріки, жителі обмежені у цілодобовому якісному водопостачанні та мають ряд важливих проблем, на які чиновники не звертають увагу (але про Хуст – у одному з наступних номерів). Повний текст читай у газеті ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Москаль, Бондаренко, Петров: хто найбільше любить Закарпаття

За останні два роки Закарпаття мало трьох голів ОДА. Хто з них був найбільш ефективним, а хто найменш? Кого закарпатці любили найбільше і головне – хто з них найбільше любив Закарпаття,  адже корінним закарпатцем не був жоден (Бондаренко хоч і живе в Мукачеві, але народився та виріс за межами області). Саме це і з’ясовувала газета ЯСНО.

Закарпатських підприємців нахабно ошукали

20 хвилин – і ти підприємець! Усе легко, доступно, швидко! Саме так анонсувався у минулому році запуск масштабного проекту під назвою «ДІЯ». Ще тодішній прем’єр Олексій Гончарук наголошував, що зараз для підприємців прийде очікуване полегшення. Казав, що зареєструвати товариство можна оперативно, прямо із телефону, і все займе не більше кількох  хвилин. За добу заявку оброблять… і все – приступай до роботи.

Газета «ЯСНО» вирішила проінспектувати покращення і зареєструвати товариство в Ужгороді за допомогою додатку «Дія» Чи дійсно все так швидко і легко, чи все це – лише мильна бульбашка!  Дізнайся більше у газеті ЯСНО.

Жінка каже, що народила сина через годину після зачаття

28-річна мати переконує, що трапилося велике диво: син з’явився на світ через годину після того, як вона з чоловіком займалася любощами.

При цьому, на її думку, саме стільки тривала уся її вагітність. Тож зараз вона хвалить Бога за все, що сталося.

Жінка стверджує, що дитина не могла перебувати в ній протягом останніх 9 місяців, оскільки в неї регулярно були місячні з моменту появи на світ першого сина. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Чи знаєте ви, де в Україні святець оберігав князя

У цьому місці сили мешкали справжні велетні

Колись ця унікальна перлина була одним з найбільших міст Вінничини, а зараз – лише невеличке село, в якому живе всього трохи більше ніж 800 людей.

На початку ери тут було поселення, яке називалося Антаварія (від слова «анти — праслов’яни»). Згодом, у часи середньовіччя –  Краснопіль; у ХІІ-ХIII століттях місто входило  до складу Галицько-Волинського князівства, потім — Великого князівства Литовського, з 1569 р. — Речі Посполитої.

Сьогодні газета «ЯСНО» помандрує разом із вами у село Буша, що на Поділлі.  Подробиці – у газеті ЯСНО.

Семирічна дівчинка переконує, що дружить із дияволом і питає рідних, як вони хочуть померти

Що робити, коли дитина закопує на городі іграшки, нашіптуючи при цьому незрозумілі слова, коли малює страшних монстрів і кров, коли цікавиться в матері, як вона б хотіла піти з цього світу та коли переконує, що має невидимого друга і звати його дияволом?

 Стурбована ужгородка Лариса Ковач надіслала газеті «ЯСНО» листа, в якому розповідає про загадкові зміни з донькою і просить поради в читачів, що їй робити з дитиною.  Страшні деталі – у газеті ЯСНО.

Священик відмовляється хрестити дитину через  родимку

Але за 1500 гривень може погодитись

Мати каже, що місцевий священник не хоче хрестити її одномісячну доньку, бо на тілі дитини є велика родима пляма. Свої дії він мотивує тим, що то поганий знак – дитина, мовляв, є нечестивою.

22-річна Марія Хвостанцева стверджує, що показала православному духівникові фото дівчинки, а він відмовився здійснювати над нею обряд хрещення.

За її словами, священник  каже, не знає, чи родимка не є заразною і як реагуватимуть  на це інші батьки.  Більше – у газеті ЯСНО.

7 хвороб, викликаних гаджетами. Як убезпечити себе

Кращий друг сучасної людини – смартфон. Однак стрімкий розвиток гаджетів та Інтернету має і негативний бік. Ми розповідаємо, які захворювання викликають технології. Лікарі радять, як захистити себе.

Болить кисть або палець – вплив клавіатури, миші і смартфонів

Слідом за болями в спині і шиї, багато людей почали скаржитися на оніміння і біль в області кисті. Найпоширеніше з «нових» захворювань фанатів гаджетів – карпальний тунельний синдром, він же синдром зап’ястного каналу. Найчастіше страждають люди, які набирають великі обсяги тексту: секретарі, журналісти, перекладачі. Останнім часом  тунельний синдром почали  діагностувати і в геймерів. Вони активно використовують клавіатуру і мишу або геймпад.  Про все це і більше – у газеті ЯСНО.

Жінка прожила 60 років у капсулі

Незважаючи на те, що вона з дитинства була прикутою до ліжка, закінчила школу, два університети,  працювала журналістом і видала книгу

Марта народилася в 1937 році. Була веселою і активно, але коли мала 11 років, її брат захворів поліомієліт, яким заразилася від свого брата. Тільки після його смерті у неї почали проявлятися схожі симптом і заразив її. спочатку, аби не налякати батьків, дівчинка все приховувала, лише коли їй стало вже дуже погано, її забрали до лікарні. Вражаючі подробиці у газеті ЯСНО.

Руки дівчини розпухли так, що лікарям довелося розрізати їх, щоб полегшити біль

Молода студентка, якій доводиться розрізати руки і ноги, щоб позбавитись від пекучого болю, каже, що її переслідують люди, які вважають, що вона заподіює собі шкоду. Її хвороба почалася, коли їй було 12 років, після того як вона виявила синю шишку на стегні і провела день поза школою.

«Мама викликала лікаря, що працює в неробочий час, і він сказав, що у мене могла бути внутрішня кровотеча, і порадив їй викликати швидку», – сказала вона. – Мене поклали в лікарню, де я провела три тижні. Вони сказали мені, що поняття не мають, чому це сталося, але цього більше ніколи не повториться».  Більше – у газеті ЯСНО.

Дівчинка народилася зі шлунком, печінкою і кишечником назовні

Дивовижна дівчинка, народжена з шлунком, печінкою і кишечником на зовнішній стороні тіла, кинула виклик усім труднощам.

Дворічна Лорел Фізаклі не очікувала, що вона переживе пологи, і її батькам лікарі запропонували після УЗД-абстеження на 12 тижні вагітності, перевати її. Вони додали, що у дитини екзомфалоз – стан, який виникає, коли черевна стінка не формується під час вагітності. але рідні усе ж зберегли життя доньці і вона з’явилася на світ 6 червня 2018 року. Малятко досі живе зі шлунком, печінкою і кишечником поза своїм тілом.  Дізнайся більше у газеті ЯСНО.

Мені набридло бути годувальником, але моя дружина лише хоче сидіти вдома та народжувати дітей

За 10 років  шлюбу жінка народила вже шістьох

До газети «ЯСНО» звернувся закарпатець Юрій Пойда. Він каже, що його дружина з багатодітної родини. У них було 12 дітей. Її мати ніде не працювала, лише народжувала, а всі турботи про родину лягали на плечі  тестя. Він так жити не хоче і звертається до читачів за порадою.

Кинути жінку я не можу. Дітей я люблю, але більше не хочу. У нас за 10 років шлюбу уже 6 доньок! Оксана ж мріє ще хоча б про трьох синів. Коли ми одружилися, нам було по 19.  Про це – у газеті ЯСНО.

Чоловік б’є сина від попереднього шлюбу, а рідну доньку обожнює

У сім’ї, як на мінному полі: постійні сварки та з’ясовування стосунків

Закарпатка Дарина Перец написала газеті «ЯСНО» листа, в якому з розпачем розповідає про непрості стосунки у родині.

Мені 32 роки. Вперше вийшла заміж у 21. У 22 народила Данила. йому зараз 10. Із Максимом розлучилися, коли сину було 4. Він поїхав на заробітки на Одещину і знайшов собі іншу. Я жила сама три роки. Потім познайомилась із Олегом. Він на два роки старший за мене, дуже романтичний, добре заробляє, веселий та роботящий. Мені з ним дуже добре. Ми взагалі гарна пара. Утім у них із сином із першого ж дня не склалися стосунки. Повний текст – у газеті ЯСНО.

Мені 54 і я вагітна від 20-річного синового друга. Але чоловік щось запідозрив і просить зробити тест на батьківство

Що робити, коли у жінки з’явився молодий коханець… але при цьому вона не хоче розлучатися з чоловіком? А ще й при цьому вона вагітніє від молодика, який є другом її старшого сина? До газети «ЯСНО» надійшов лист від Ольги Чулей, яка просить від читачів поради.

Із Леонідом ми одружилися, коли мені було 20, а йому – 23. Він добре заробляє, має будівельну фірму і добре нас забезпечує. Я ніде не працюю і все життя займалась вихованням дітей. У мене їх троє.  Більше – у газеті ЯСНО.

Купила шматок м’яса, який хотіла засмажити, але він почав рухатись

Перелякана господиня навіть відео розмістила у соцмережі, з надією, що хтось розгадає загадку.

Шматок м’яса жінка придбала на ринку, продавець запевнив, що це – свіжатина. Жінка зраділа, розрахувалась і помчала додому готувати рідним.

Та коли вона поставила на кухні м’ясо на стіл, воно почало рухатись, ніби дихало. Молодиця перелякалась не на жарт. А її дочка, що прибігла на крик матері з телефоном у руках, почала фотографувати на знімати. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Молода пара спить із  поросятком і дуже цим пишається

Свиня Піклс  стала першим домашнім улюбленцем молодої родини, в яку вона потрапила у 2017 році. Вона спить із господарями на ліжку і часто хропить, але це нікого не засмучує. Вона може поводитись, як порося і стягати ковдру з голови родини, та на неї ніхто не ображається.

Найкращим другом Піклса є французький бульдог Діп, який теж спить на хазяйському ліжку. Повний текст – у газеті ЯСНО.

Собака-герой мужньо захистив господарів від злодіїв, що залізли в будинок

Семирічний стаффордширський бультер’єр Мейсі  без жодної секунди вагань ризикував життям, аби врятувати родину господарів.

Пес-герой відважно робив опір грабіжникам, які напали на нього з мачете і кусав їх, поки вони не повтікали.

Четверо бандитів у капюшонах, йдучи на пограбування серед ночі, не розраховували, що їх зупинить несподіваний зубатий захисник. Подробиці – у газеті ЯСНО.

Тюлень прийняв чоловіка за самицю, виліз йому на спину і вирішив звабити

Плавцю довелося виповзти з моря з хтивим тюленем на спині після того, як він сприйняв його за самку.

50-річний Роберт насолоджувався ранковим купанням, коли до нього наблизилася закохана тварина. Повний текст – у газеті ЯСНО.

Величезна змія провела сім годин у штанах чоловіка

Чоловік проводив електрику в дитячому садку, там же і жив, поки садок було зачинено на карантин. Після роботи втомився і заснув. Вночі відчув дискомфорт в штанах і зауважив, що щось повзає в його джинсах. Виявилося, що там розмістилася кобра. Чоловік більше не зміг заснути і не рухався, тому що боявся потривожити змію. Він пригадує, що йому було навіть моторошно думати про те, хто ховаються у нього між ногами…  Дізнайся більше у газеті ЯСНО.

Кинуту новонароджену знайшли в сумці. У її спину мати встромила ржавий ніж

Крихітна дівчинка була ​​загорнутою в синьо-рожуву ковдру. Її помістили у  чорний пластиковий пакет. Немовляті  приблизно два дні. Крики почув перехожий, 31-річний спортивний  інструктор. Та найстрашніше, що зі спини дитини стирчав іржавий ніж.  Страшні деталі – у газеті ЯСНО.

36-річна церковна вчителька 10 разів займалася сексом із 16-річним учнем

Вони це робили у і під’їзді, і у неї вдома

Фотографії у телефоні сина знайшов батько. Він же звернувся до поліції

Жінка-церковний вчитель потрапила до в’язниці після спокушення 16-річного учня за неодноразові статеві розмови, знаючи, що вона майже на 20 років старша за нього.

36-річна Кортні Бінгем познайомилася з підлітком у протестантській  церкві, де працювала молодіжним лідером. Із хлопчиком, за його словами, вона мала секс щонайменше 10 разів, хоча сама переконувала, що лише 3-4. Вони це робили у неї вдома та у під’їзді. Бінгем надіслала молодому коханцеві відверто сексуальні фотографії, на яких вони вдвох займаються сексом. Вражаючі подробиці у газеті ЯСНО.

Підлітки катували, годували гіпсом і покинули помирати у смітті безхатька

• 16 та 18-річні нещадно мордували двох безпритульних

• Катували у закинутій будівлі

• Драматичні сцени знущань знімали на телефон

Від цього злочину волосся стає дибки. Просто не вкладається в голову, звідки у таких молодих стільки  нелюдської жорстокості. Один із хлопців іще школяр – одинадцятикласник. Група познущалася з двох літніх людей. Бідолашних бездомних били просто так – заради забави. Одна жертва не вижила, за життя іншої ще борються медики. Неймовірно страшні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка бездушно задушила однорічного сина

Як розповіли правоохоронці, до приймального відділення районної лікарні з тілесними ушкодженнями доставили однорічного хлопчика. Медики відразу ж зв’язалися з поліцією і повідомили про інцидент.  Про все це і більше – у газеті ЯСНО.

За те, що дитина не хотіла їсти картоплю з хлібом, батьки її вбили

Нарешті цими днями суд поставив крапку у справі страшного вбивства, коли рідні батьки фактично добили власну дитину. Про цю резонансну справу тоді говорила вся Україна і всі чекали, яким же буде вирок суду.

Трагедія сталася 13 липня 2018 року близько 14.00 години в селі Кальченки на Сумщині. У будинку перебували  29-річний чоловік, 25-річна дружина та їхня 4 річна донька. Родина саме збиралася обідати. Дівчинка вередувала та відмовлялася їсти. Батько схопив дволітрову пластикову пляшку, наповнену водою, та наніс нею два удари по голові дитини, а потім ще й ударив її кулаком по голові. Водночас мати теж кілька разів вдарила донечку.  Страшні деталі – у газеті ЯСНО.

Дівчина два роки ходить з синьою шкірою, бо переконана, що вона інопланетянка

Думаєте, що всі навколишні – звичайні люди? Не поспішайте робити висновки. Деякі ідентифікують себе як інопланетяни.

Лоран Лі всього 28 років, дівчина працює майстром з манікюру і кожен день фарбує шкіру в бірюзовий колір, але не заради того, аби це комусь сподобалося. Просто вона вважає, що випадково опинилася на нашій планеті. Про все це і більше – у газеті ЯСНО.

Батько зґвалтував трирічну доньку і каже, що у всьому винні злі духи

Поки дружина народжувала другу дитину, чоловік накинувся з любощами на старшу трирічну доньку.

Дівчинка зі сльозами на очах про все розповіла матері і жінка заявила у поліцію. Щоправда, трапилося це не одразу… і як з’ясувалося пізніше, батько ґвалтував дитину неодноразово. Коли мати купала доньку, вона тремтіла. Так жінка і зрозуміла, що з донькою щось не те і вирішила серйозно з нею поговорити. Вражаючі подробиці у газеті ЯСНО. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост

4 thoughts on “Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №39

  • 24.09.2020 at 07:22
    Permalink

    Ого! Цікавий номер! Куплю газету!

  • 24.09.2020 at 07:23
    Permalink

    А про бабку коли продовження буде? Вагітна чи ні?

  • 24.09.2020 at 07:24
    Permalink

    Зацікавило, що народила від молодого коханця. В Ужгороді жони збісилися!

  • 24.09.2020 at 07:24
    Permalink

    Винні злі духи! Сволота! Куплю газету, мушу прочитати!

Comments are closed.