Чому в Ужгроді після ремонтів відкриття кримінальних справ стало вже звичним явищем

Журналісти програми «Гроші» на 1+1» перевіряють мерів українських міст, аби пересвідчитись, де збрехав, а де сказав правду чиновник. Цього разу вони побували в Ужгороді і навіть зустрілися з агентом газети «ЯСНО», аби поцікавитись роботою мерії закарпатської столиці.

Тож що вдалося з’ясувати знімальній групі?

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Площа Поштова славиться в Ужгороді не лише проблемним ремонтом, але й кримінальною справою.

«Тут є фантомні 125 метрів бордюру, який насправді не встановлено, – переконують люди. – За це порушена кримінальна справа на керівника департаменту міського господарства Ужгорода про розкрадання майже півмільйона гривень».

Відкриття кримінальної справи після ремонту дороги в Ужгороді вже звичне явище, – розповідають активісти.

«Насправді багато справ і проти мера, і проти його оточення. – запевняє один із них. – Як мінімум, три його заступники, два з яких теперішні, мають кримінальне минуле».

«Площа Кірпи реконструювалася у 2017 році. Було виділено 4,5 млн. гривень на це. Почалася перевірка і вона виявила, що на реконструкції не вистачає 860 тис. гривень», – доповнює інший.

Але чому чиновників тоді досі не звільнили?

«Звільняти весь колектив – неправильно!» – коментує Богдан Андріїв, бо мерія останні 5 років працює, мовляв, виключно задля комфорту людей. – Капітально відремонтовано площу Петефі, набережну Незалежності», – аргументує мер міста.

Що в відбувається в Ужгороді? Про це – дивіться у сюжеті і читайте в наступному номері газети «ЯСНО» від 25 вересня.  Більше цікавих новин та живих історій читай в газеті ЯСНО. Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 76075. ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

4 thoughts on “Чому в Ужгроді після ремонтів відкриття кримінальних справ стало вже звичним явищем

  • 25.09.2020 at 06:38
    Permalink

    Було б усе чесно, усі б мовчали

  • 25.09.2020 at 06:39
    Permalink

    А то зовсім не радісно. То ганьба для міста

  • 25.09.2020 at 06:47
    Permalink

    Головне гроші накрасти, а взагалі усім начхати на місто

  • 25.09.2020 at 06:48
    Permalink

    Дурять людей і дивляться чесними очима потім

Comments are closed.