Неефективність закарпатських чиновників вражає. Де обіцяні покращення?

Ні онлайн, ні напряму швидко зареєструватися не виходить аж ніяк! Отже, чекаємо цілий тиждень…  І ось нарешті день, на який нас записали. Невже зареєструють?  А ось і ні! Нам кажуть, що якісь дані заповнені неправильно, треба ще тиждень зачекати, виправити помилки. Терпець уривається, але не кажемо нічого, приймаємо все, як є… Знову 7-8 днів очікувань, а далі ситуація повторюється. І так… за три тижні наша справа так і не зрушилася з мертвої точки. Наступний прийом – іще через тиждень, також суворо за записом. Ну це вже взагалі! Але що робити?!

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Неефективність чиновників просто вражає! Для чого тоді сайт? Чому на ньому не можна зареєструватися? Чому  аби прийти на прийом до центру надання адміністративних послуг треба щоразу чекати по тижневі. Чому не можна людину прийняти наступного дня, максимум через два? Не вистачає реєстраторів? Навряд чи, адже не кожен другий закарпатець реєструє бізнес. Навпаки, після вбивчого карантину багато хто згорнув діяльність, бо не зміг вижити, зберегти фірму. Тож хоч якась би підтримка була для тих, хто хоче і має можливість працювати… Підтримка мається на увазі не грошова, а елементарне не вистромлювання палок у колеса і пришвидшення реєстрації, пише газета «ЯСНО».

І треба врахувати ще один факт. Якщо людина живе не в Ужгороді, а десь у селі… скільки разів їй таким чином потрібно їздити до того центру для реєстрації! Це – колосальні витрати і часу, і грошей. Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО.• Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

4 thoughts on “Неефективність закарпатських чиновників вражає. Де обіцяні покращення?

  • 26.09.2020 at 08:18
    Permalink

    Бізнес душать. Покращень нема

  • 26.09.2020 at 08:18
    Permalink

    Хождєнія по мукам а не покращення

  • 26.09.2020 at 08:19
    Permalink

    Ще введіть місяць карантину і чекайте покращень! Бізнес помирає!

  • 26.09.2020 at 08:20
    Permalink

    Та які можуть бути покращення. Чим далі, тим гірше

Comments are closed.