Молода пара спить із поросятком і дуже цим пишається

Свиня Піклс  стала першим домашнім улюбленцем молодої родини, в яку вона потрапила у 2017 році. Вона спить із господарями на ліжку і часто хропить, але це нікого не засмучує. Вона може поводитись, як порося і стягати ковдру з голови родини, та на неї ніхто не ображається, пише газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Найкращим другом Піклса є французький бульдог Діп, який теж спить на хазяйському ліжку.

Нове поповнення родини повністю змінило життя сім’ї, адже тут не просто більше не їдять свинини, а взагалі виступають проти споживання м’яса.

Свиня ходить із господарем на пляж, охоче купається, поки собака на березі спостерігає за всім.

27-річна авторка відеоконтенту Медді Джонсон та її партнер Стівен зі США завжди дуже любили собак. Піклс став першим їхнім улюбленцем.

Медді була здивована, коли Стівен погодився на її прохання взяти Піклса. І, на подив, порося одразу виявилося ідеальною домашньою свинею, оскільки інстинктивно займалося своїми справами тільки на подвір’ї.

Вона сказала: «Я виросла в селі і мені завжди хотілося мати свиню. Я з дитинства знала, наскільки ці тварини розумні. Однієї ночі я прокручувала стрічку у  Facebook і побачила звернення від фермерів, які потерпіли від паводку, з проханням забрати  поросят, оскільки грошей на відновлення ферми у них не було. Загалом вони мали  близько десятка сільськогосподарських тварин, які потребували нових родин, але коли я зателефонувала, там залишилося всього одне поросятко. Я спитала Стівена, чи можемо його забрати, і він не був проти. Ми знали, що це буде не декоративна крихітна свинка, а звичайна. Стівен – це те, що можна назвати міським хлопчиком, я не хотіла, щоб він думав, що ми виховуємо свиню розміром з чіхуахуа».

 Але Піклс одразу завоював серце хлопця, тож пара незабаром завантажила багажник автомобіля тижневим запасом свинячих кормів. Ім’я поросяті дівчина обрала сама –  так у її дитинстві звали свиню сусідки • Повний текст читай тільки у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

6 thoughts on “Молода пара спить із поросятком і дуже цим пишається

  • 28.09.2020 at 06:36
    Permalink

    Слоненятко ще їм треба

  • 28.09.2020 at 06:53
    Permalink

    У нас би його зарізали і з’їли

  • 28.09.2020 at 06:53
    Permalink

    Уявляю яка смердота в хаті

  • 28.09.2020 at 06:54
    Permalink

    А що тут такого? Молодці! Люблять тварин!

  • 28.09.2020 at 06:54
    Permalink

    Хороші люди

  • 28.09.2020 at 06:55
    Permalink

    Міні-зоопарк. Але молодці

Comments are closed.